De gouden belofte

De gouden belofte - R. Herman | Fthsonline.com

...deren, Feestje, Personeelsuitje of heerlijk een weekend of week op vakantie ... De gouden belofte [e-Book] - Jen Williams - (ISBN ... ... . Bel of mail voor informatie: +31(0)621235969 De gouden belofte (Paperback). ''Wij missen jullie aanwezigheid, wij zijn veel te lang van elkaar gescheiden geweest. Ik omring jullie met een auraveld... Jen Williams - De Gouden Belofte Er doen een hoop geruchten de ronde over de catacomben onder de Citadel... Sommigen zeggen dat de magiërs daar hun gevaarlijkste geheimen verborgen hielden; anderen dat er onschatbare rijkdommen liggen; er wordt zelfs beweerd dat de goden gevangen worden gehouden in de oneindige diepten. Bestel De gouden belofte van Jen Williams. Gratis verzending vanaf €19, ... bol.com | De Gouden Belofte artikelen kopen? Alle ... ... . Bestel De gouden belofte van Jen Williams. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Uitgever: Luitingh-SijthoffEngelse titel: The Copper Promise Recensies: Fantasywereld, Geekster De gouden belofte Jen Williams Er doen een hoop geruchten de ronde over de catacomben onder de Citadel… Sommigen zeggen dat de magiërs daar hun gevaarlijkste geheimen verborgen hielden; anderen dat er onschatbare rijkdommen liggen; er wordt zelfs bewee...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Herman
DIMENSIE
3,76 MB
BESTANDSNAAM
De gouden belofte.pdf

OMSCHRIJVING

''Wij missen jullie aanwezigheid, wij zijn veel te lang van elkaar gescheiden geweest. Ik omring jullie met een auraveld van liefde en bescherming. Ik ben Aartsengel Michaël.''De missie van engelenwezens is het beschermen, verzorgen en begeleiden van de mensheid. Hoeveel tegenstrijdige overtuigingen en verschillen er onder rassen, culturen en religies ook mogen zijn, één ding hebben ze allemaal gemeen en dat is het geloof in engelen of welke naam hen ook gegeven wordt.Engelenwezens functioneren als overgangsteam in tijden van grote verandering, zoals de tijd waarin wij nu leven. Er ligt een fantastische toekomst voor ons nu het nieuwe millennium zich ontvouwt en de mensheid volwassen wordt. We verruimen ons bewustzijn buiten onze eigen kleine omgeving wanneer we ons zonnestelsel en de verdere ruimte gaan verkennen. Wanneer we ons hart en onze geest openstellen voor de mogelijkheid dat engelen bestaan en hun hulp inroepen, zullen zij ons inspireren om gezondheid en overvloed te creëren en in vrede en vreugde te leven. Zij stralen onvoorwaardelijke liefde uit en zullen ons helpen dat ook te doen. Aangezien wij een vrije wil hebben en zij daar geen inbreuk op willen maken, moeten wij om hun assistentie vragen. Je voelt je dan nooit alleen, je hebt je engelenvrienden altijd om je heen om je te leiden, te inspireren en moed in te spreken. Keer naar binnen en vraag; je beschermengel wacht op je. Ronna Herman is tevens de auteur van 'De toekomst is nu', 'Je heilige zoektocht' en 'Laat het Licht zijn'.

Wil je het boek lezen?De gouden belofte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Herman. Lezen De gouden belofte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN