De sociale werking van recht

De sociale werking van recht - John Griffiths | Fthsonline.com

...e Rijksuniversiteit Groningen. Aang De sociale werking van recht - Paperback - 9789069165158 | AKO boeken 9789069169866 De sociale werking van recht koop je vanaf 10 ... Studystore | De sociale werking van het recht, | 9789069165158 ... .99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Böcker & Havinga: De sociale werking van de Algemene wet gelijke behan deling 2 heeft genoemd 'de sociale werking van recht'. Onder sociale werking van wetgeving wordt verstaan de maatschappelijke betekenis van een wet, met andere woorden, de plaats die een wet in het maatschappelijk leven inneemt. Het gaat daarbij niet om de De sociale werking van recht 4e druk is een boek uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069165158 Dit boek biedt een ... Boek: De sociale werking van recht - Geschreven door J ... ... . Het gaat daarbij niet om de De sociale werking van recht 4e druk is een boek uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069165158 Dit boek biedt een eerste kennismaking met de rechtssociologie en rechtsantropologie. De sociale werking van recht | ISBN 9789069165158 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop nu De sociale werking van recht van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Het boek De sociale werking van recht, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Samenvattingen van het boek Een selectie uit: de sociale werking van het recht - Griffiths geschreven door studenten. Vind het uittreksel of samenvatting voor je studie op Knoowy. Samenvatting Boek Recht en Maatschappij John Griffiths & Heleen Weyers (red.) Een selectie uit De Sociale Werking van Recht. Een kennismaking met de Rechtssociologie en Rechtsantropologie 2016 1. Macaulay, De betekenis van het contractenrecht in de zakenwereld Begripsvorming Macaulay heeft de basis gelegd voor de ontwikkeling van de moderne rechtssociologie door het fundamentele verschil te ... De sociale werking van recht een kennismaking met de Rechtssociologie en Rechtsantropologie. J. Griffiths & H. Weijers Het merendeel van de artikelen behoort tot de belangrijkste literatuur van de rechtssociologie en de meeste worden regelmatig (zowel door juristen als door niet-juristen) aangehaald. Bekijk ook het handboek De sociale werking van recht waaruit deze selectie is samengesteld. DE EPISTEMOLOGIE VAN DE WERKING VAN MODERN SOCIAAL-ECONOMISCH RECHT. HOOFDSTUK 2 Perspectieven van de beoefenaren van sociaal-economisch recht The Queen had only one way of settling all difficul-ties, great or small. "Off with his head", she said without looking round (Alice in Wonderland). De sociale werking van recht 4e druk is een boek van John Griffiths uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069169866 Selectie 'klassiekers' van de rechtssociologieDeze selectie biedt een eerste kennismaking met de rechtssociologie en rechtsantropologie....

INFORMATIE

AUTEUR
John Griffiths
DIMENSIE
4,64 MB
BESTANDSNAAM
De sociale werking van recht.pdf

OMSCHRIJVING

De sociale werking van recht 4e druk is een boek van John Griffiths uitgegeven bij Juridische Uitgeverij Ars Aequi. ISBN 9789069169866 Selectie 'klassiekers' van de rechtssociologieDeze selectie biedt een eerste kennismaking met de rechtssociologie en rechtsantropologie. De inhoud bestaat voor het overgrote deel uit vertalingen van oorspronkelijk elders gepubliceerde artikelen. Deze zijn gekozen omdat ze op zichzelf de moeite waard zijn, belangrijke benaderingswijzen en bevindingen presenteren en uit didactisch oogpunt geschikt zijn voor een eerste kennismaking met het vak. Het merendeel van de artikelen behoort tot de belangrijkste literatuur van de rechtssociologie en de meeste worden regelmatig (zowel door juristen als door niet-juristen) aangehaald.

Wil je het boek lezen?De sociale werking van recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Griffiths. Lezen De sociale werking van recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN