De Vliegende Hollander

De Vliegende Hollander - Anton van der Lem | Fthsonline.com

...op rondvaart. Ook de kapitein wordt soms De Vliegende Hollander genoemd ... André's Vliegende HollandseBar Gran Canaria - Kroeg ... ... . De sage. Een versie van de sage wil dat de Hollandse kapitein, Willem van der Decken erop stond om op ... Team De Vliegende Hollander 🍀 Onze familie is reeds 88 jaar al actief in de Bloemen en Planten. Passie, kwaliteit en een ruim assortiment dat is waar wij elke dag keihard voor werken. Door onze jarenlange relaties opgebouwd met onze kwekers kunnen wij een perfecte kwaliteit bloemen en planten aanbieden, en bij u aan huis leveren. Ga direct naar de inhoud Ga naar de inhoudsopgave. de Vliegende Holla ... Luchtpost | Aero-Philatilisten | De Vliegende Hollander ... . Ga direct naar de inhoud Ga naar de inhoudsopgave. de Vliegende Hollander. Zoek binnen de Defensiebladen. Zoek. 04-05 | 2020. Als de brandweer; 5e generatie luchtmachter durft te experimenteren; Vervlogen Tijden: Pamflettenregens en voedselbombardementen; 03 | 2020. 01-02 | 2020. De specialist in meubelbeslag, deurbeslag en meubelonderdelen. Tevens al het hang en sluitwerk voor heel uw huis bv. deurkrukken, raambes...

INFORMATIE

AUTEUR
Anton van der Lem
DIMENSIE
3,76 MB
BESTANDSNAAM
De Vliegende Hollander.pdf

OMSCHRIJVING

Dirk is een jonge zeeman die één wens heeft: met zijn schip De Vliegende Hollander rond Kaap de Goede Hoop naar Indië te varen. Maar de mannen in de stadsherberg van Terneuzen lachen hem uit en ook de mooie Barbera Kroes lijkt niet erg onder de indruk. Dan begaat hij een fatale vergissing: hij vloekt en zweert dat hij de Kaap zal ronden, ook al zal hij eeuwig moeten varen.Dit is het begin van een dramatisch avontuur. Dirk wordt de speelbal van God en de duivel. De Vliegende Hollander wordt een spookschip. Elk ander schip dat het in de nachtelijke stormen ontmoet, gaat reddeloos ten onder. Dirk heeft alle hoop al opgegeven, maar God besluit hem een allerlaatste kans te geven.

Wil je het boek lezen?De Vliegende Hollander in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anton van der Lem. Lezen De Vliegende Hollander Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN