Drie generaties in het familiebedrijf

Drie generaties in het familiebedrijf - Harry van Grieken | Fthsonline.com

...hieronder aan je voor. Maar... Al die jaren is het nog steeds een familiebedrijf, dat van vader op zoon overging ... Drie generaties actief in jubilerend familiebedrijf Auto ... ... . Eigenaar Jack Lammerts wil nu weg uit Almelo. ... Lommers Lederwaren is al meer dan 100 jaar gevestigd in de Oranjestraat 32 en al drie generaties een familiebedrijf. Home / Familiebedrijf van drie generaties. ga terug. Oprichter 1941 Louis Machiels. Derde generatie Louis Machiels. Tweede generatie Jef Machiels. ... Gaandeweg positioneerde het familiebedrijf Machiels zich als een ervaren en betrouwbare industriële partn ... Zes valkuilen bij generatiewisseling in het familiebedrijf ... ... . ... Gaandeweg positioneerde het familiebedrijf Machiels zich als een ervaren en betrouwbare industriële partner en werd het door de overheid meermaals aangezocht om, ... 4e generatie Wanda van 't Veer over drie-in-een familiebedrijf Hazet-Igefa 25.07.18 In 87 jaar en vier generaties veranderde het familiebedrijf Chemische Fabrieken Hazet van een fabrikant in het mengen van zepen, wassen en veegpoeders in een internationaal facilitair totaalleverancier in de non-foodindustrie. De verschillende generaties in het familiebedrijf. ... Van eerste naar tweede generatie Achter elk succesvol familiebedrijf staat een sterke man of vrouw. ... Is de tweede generatie bijvoorbeeld met drie kinderen die elk twee erfgenamen hebben, dan zit je al snel met zes aandeelhouders. Omroep Gelderland presenteert nieuwe serie over familiebedrijven. ARNHEM - 'Met je familie, moet je wandelen, niet handelen'.Een uitspraak waar een hoop mensen het mee eens zullen zijn. Toch zijn er in Gelderland meer dan 45000 familiebedrijven....

INFORMATIE

AUTEUR
Harry van Grieken
DIMENSIE
7,63 MB
BESTANDSNAAM
Drie generaties in het familiebedrijf.pdf

OMSCHRIJVING

Drie generaties in het familiebedrijf 1e druk is een boek van Harry van Grieken uitgegeven bij Veltman Distributie B.V.. ISBN 9789082156744 Harry van Grieken is in 1933 geboren in de Schilderswijk in Den Haag boven het melkbedrijf dat zijn grootouders Hendrik en Anna daar in 1899 begonnen waren. Als kleuter van bijna vijf verhuisde hij 1938 mee met het bedrijf naar de nieuwe fabriek, die zijn oom Bert en vader Jan aan de Loosduinseweg bij de Regentesselaan hadden gebouwd. Minder dan twintig jaar later legde Harry samen met zijn neef Hans in 1956 de 'eerste steen' voor een op groei gebouwd bedrijf in de Plaspoelpolder in Rijswijk.Harry beschrijft deze, veelal tumultueuze, familiegeschiedenis op een zeer persoonlijke maar ook voor veel tijdgenoten herkenbare wijze. Dit mede omdat hij oog heeft voor maatschappelijke ontwikkelingen en ook selectief aandacht schenkt aan een aantal voor Nederland bepalende persoonlijkheden. Het geheel leest als een familieroman waarbij het familiebedrijf een belangrijke rode draad vormt. Het is vooral ook zijn eigen levensverhaal. Harry volgde het voorbeeld van de vorige generaties door vanaf zijn start in het bedrijf ook bestuurlijk actief te zijn in de landelijke werkgeversorganisaties. Hoogtepunten in de derde generatiejaren in het bedrijf waren de introductie van de plastic zak (met kannetje) als melkverpakking, die het einde van de glazen fles inluidde. Het met een list op de markt brengen van de toen nog verboden halfvolle melk in 1968 was het grootste succes. Nu is halfvolle melk met 85% de meest verkochte melksoort. Deze verhalen - en het verhaal over de zeer heftige vijfdaagse melkoorlog - boeien als een thriller.

Wil je het boek lezen?Drie generaties in het familiebedrijf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harry van Grieken. Lezen Drie generaties in het familiebedrijf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN