Geestgrond

Geestgrond - Marijke Van Geest | Fthsonline.com

... geen hulp kan bieden? Vraag het dan op `Puzzelhulp` CrosswordClues Voor wie ook wel eens in het Engels puzzelt is er nu Crossword Clues ... Schooltv: De geestgronden - Geen geesten, maar bloembollen ... . Welkom Geestgrond is een cultuurgrond. Geestgronden bestaan uit duinzand dat vermengd is met klei en/of veen dat van elders is aangevoerd. Het grondmengsel is erg geschikt voor de bloembollenteelt. Geestgrond - betekenissen en gebruik van het woord. Nederlands woordenboek. Synoniemen en ander woord. Geestgrond is er voor individuele loopbaanbegeleiding, coaching en psychosociale hulp bij re-integratie, bu ... Geestgrond - Wikipedia ... . Synoniemen en ander woord. Geestgrond is er voor individuele loopbaanbegeleiding, coaching en psychosociale hulp bij re-integratie, burn-out stress of boventalligheid. Tevens verzorgt Geestgrond trainingen in omgaan met veranderingen, in Jobmarketing, in wat er komt kijken bij het Zelfstandig ondernemerschap, en maatwerkgerichte outplacement workshops. geestgrond m. duinzand dat vermengd is met klei en/of veen dat van elders is aangevoerd en erg geschikt is voor de bloembollenteelt. Vanuit de hele wereld komt men deze weken naar de Zuid-Hollandse geestgronden om de in bloei staande bollenvelden te bewonderen. Door mars-, veen- en geestgronden bereikt u de Hanzestad Bremen. Geestgrond is een cultuurgrond en een uitstekende grondsoort voor bloembollen. Geestgronden bestaan uit duinzand dat vermengd is met klei en/of veen dat van elders is aangevoerd. Het grondmengsel is erg geschikt voor de bloembollenteelt....

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Van Geest
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Geestgrond.pdf

OMSCHRIJVING

Marijke van Geest (1953) maakt met deze bundel haar debuut. Zij schrijft poëzie sinds haar vijftiende jaar en laat zich inspireren door de natuur en de menselijke levensweg. Haar gedichten zijn herkenbaar voor een breed publiek.Marijke van Geest (1953) maakt met deze bundel haar debuut. Zij groeide tweetalig op, waardoor haar interesse in taal al op jonge leeftijd gewekt werd. Sinds haar pubertijd schrijft zij gedichten. De Westlandse kust, waar zij woont en werkt, is een bron van inspiratie voor haar. In de wisseling van de seizoenen en in de menselijke levensweg vindt zij de meeste aanknopingspunten voor haar gedichten. De thema 's die zij belicht zijn dan ook voor veel mensen herkenbaar. Marijke draagt regelmatig voor uit eigen werk op regionale festivals. In een door de Bibliotheek Westland uitgeschreven wedstrijd werd haar gedicht 'Stilte' bekroond met de eerste prijs. Haar gedicht 'Adem' werd in 2011 opgenomen in een verzamelbundel. In oktober 2013 zijn haar gedichten 'Rouwland' en 'Levensvuur' op muziek gezet en uitgevoerd. Marijke is werkzaam als vrijgevestigd psychosociaal therapeut en mindfulness trainer.

Wil je het boek lezen?Geestgrond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Van Geest. Lezen Geestgrond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN