Heksenkind

Heksenkind - Monica Furlong | Fthsonline.com

..., komt Leana in huis bij Juniper. De bewoners van het middeleeuwse Schotse dorp denken dat Juniper een heks is ... Heksenkind | Boekenzoeker ... . Vanaf ca. 12 jaar. Genre Kinderboek, Historische roman, Fictie Onderwerpen Heksenkind is het vervolg op Heksenwaan. Referentie PX9789024564651. Productspecificaties. Auteur Adelmund, Martijn Genre SF / Fantasy Fonds Luitingh Sijthoff Fantasy Uitvoering EPUB2 met digitaal watermerk Uitgavedatum 17/11/2014. Staat Nieuw product. Adelmund, Martijn, Ebook. Vul hiernaast je e-mailadres en ... Titel: Heksenkind Uitgeve ... bol.com | de winkel van ons allemaal ... . Staat Nieuw product. Adelmund, Martijn, Ebook. Vul hiernaast je e-mailadres en ... Titel: Heksenkind Uitgeverij: Lemniscaat Jaartal: 1988 Bladzijden: 204 Vertaler: Anneke Koning-Corveleijn Genre: geschiedenis Leeftijd: 12+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website....

INFORMATIE

AUTEUR
Monica Furlong
DIMENSIE
11,69 MB
BESTANDSNAAM
Heksenkind.pdf

OMSCHRIJVING

In een middeleeuws dorpje op een eiland bij Schotland woont een meisje dat Leana wordt genoemd. Ze woont bij haar grootmoeder. Als grootmoeder sterft wordt Leana op het dorpsplein 'geveild'. Maar niemand wil haar hebben. De mensen zijn arm en kunnen een extra mond niet voeden. Dan biedt Juniper aan Leana in huis te nemen. Juniper woont alleen, buiten het dorp. Ze is anders dan de mensen uit het dorp. Als er zieken zijn, wordt Juniper gehaald, want zij weet veel van kruiden en geneesmiddelen. Fluisterend noemt men haar wel 'de heks'. Leana moet met Juniper mee. Ze is verschrikkelijk bang en wantrouwig. Zou Juniper echt een heks zijn?De geschiedenis van Juniper kun je lezen in het gelijknamige boek:Monica FurlongJuniperAls afronding van haar opvoeding wordt Ninnoc, de verwende dochter van Koning Mark van Comwall, naar haar meter Euny gestuurd. Euny is een doran, een wijze vrouw die over magische krachten beschikt. Juniper, zoals Ninnoc door Euny wordt genoemd, wordt door haar opgeleid tot doran. Het sobere en harde leven in het hutje ver van het kasteel valt Juniper heel zwaar. Maar na een jaar en een dag keert Juniper als doran op het kasteel terug. Al snel worden haar kennis en wijsheid op de proef gesteld en moet ze haar krachten meten met een echte heks, die het rijk van haar vader te gronde wil richten.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Heksenkind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monica Furlong. Lezen Heksenkind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN