Hink-Stap-Leef! 1 - Tweesprong

Hink-Stap-Leef! 1 - Tweesprong - Monique van Goozen | Fthsonline.com

...- Tweesprong. Filippa is nog maar net hersteld van een traumatische ervaring wanneer ze een nieuwe baan krijgt aangeboden als begeleider van de 9-jarige Yfke Rozenboom, een meisje met downsyndroom ... Recensie van A van Steeg over Tweesprong | Hebban.nl ... . Hink-Stap-Leef! - Tweesprong | Monique van Goozen. Zet op mijn lijst . Filippa is nog maar net hersteld van een traumatische ervaring wanneer ze een nieuwe baan krijgt aangeboden als begeleider van de 9-jarige Yfke Rozenboom, een meisje met downsyndroom. Hink-Stap-Leef! - Sprong in het diepe | Monique van Goozen. Zet op mijn lijst . Leonie is dol op haar schoonzus Anne en neefje Milan. Van zeer nabij volgt ze dan ook de, met de nodige strubbelin ... Hink-stap-leef! Tweesprong - Monique van Goozen - recensie ... ... . Hink-Stap-Leef! - Sprong in het diepe | Monique van Goozen. Zet op mijn lijst . Leonie is dol op haar schoonzus Anne en neefje Milan. Van zeer nabij volgt ze dan ook de, met de nodige strubbelingen gepaard gaande, romantische ontwikkelingen tussen Anne en haar nieuwe vriend, Jeroen. Schrijven vond ze altijd al leuk. Eindeloos… in dagboeken, een cursus korte verhalen, één of twee hoofdstukken voor een boek. Maar altijd stopte Monique van Goozen weer. Tot de supervisor haar weer aan het werk zette. "Hij heeft me het plezier in schrijven weer teruggegeven". Al 12 jaar werkte Monique bij AC de Stern in […] Tweesprong (Hink-Stap-Leef!, Band 1) | Van Goozen, Monique | ISBN: 9789491777851 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Tweesprong is een feelgood verhaal over vriendschap en liefde, over keuzes maken en nieuwe wegen inslaan. Het is het eerste deel van de trilogie Hink-Stap-Leef! Monique van Goozen groeide op in Apeldoorn, maar verhuisde na haar middelbare school naar Noord-Holland. Inmiddels woont ze al jaren met haar gezin in Alkmaar. Tweesprong is een feelgood verhaal over vriendschap en liefde, over keuzes maken en nieuwe wegen inslaan. Het is het eerste deel van de trilogie Hink-S...

INFORMATIE

AUTEUR
Monique van Goozen
DIMENSIE
6,87 MB
BESTANDSNAAM
Hink-Stap-Leef! 1 - Tweesprong.pdf

OMSCHRIJVING

Filippa is nog maar net hersteld van een traumatische ervaring wanneer ze een nieuwe baan krijgt aangeboden als begeleider van de 9-jarige Yfke Rozenboom, een meisje met downsyndroom. Hoewel ze vol enthousiasme begint met haar werk, komt ze al gauw tot de ontdekking dat de omstandigheden bij haar cliëntje thuis veel gecompliceerder – maar ook spannender – zijn dan ze voor mogelijk heeft gehouden.Karlijn heeft in haar zoektocht naar geluk nogal wat verkeerde keuzes gemaakt. Wanneer ze de veelzijdige en charmante Daniel ontmoet, haar nieuwe leidinggevende, is ze dan ook vast van plan dit keer niet in dezelfde valkuil te stappen en gepaste afstand te bewaren.Hij maakt het haar echter niet bepaald gemakkelijk door steeds haar gezelschap op te zoeken en zoveel aandacht aan haar te besteden. En dan die ogen…Anne werkt aan haar zelfvertrouwen. Zo heeft ze een "lijstje van geluk" waarvan ze zoveel mogelijke punten probeert te realiseren. Een van die doelen brengt haar naar de bibliotheek, waar ze als vrijwilliger gaat voorlezen. Op die plek komen de wegen van Anne, Filippa en Karlijn samen.Tweesprong is een feelgood verhaal over vriendschap en liefde, over keuzes maken en nieuwe wegen inslaan. Het is het eerste deel van de trilogie Hink-Stap-Leef!Monique van Goozen groeide op in Apeldoorn, maar verhuisde na haar middelbare school naar Noord-Holland. Inmiddels woont ze al jaren met haar gezin in Alkmaar.Ze volgde een HBO-opleiding tot verpleegkundige, activiteitenbegeleider en docent.In het dagelijks leven begeleidt ze kinderen met downsyndroom in het reguliere onderwijs.Tweesprong is haar debuut.

Wil je het boek lezen?Hink-Stap-Leef! 1 - Tweesprong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique van Goozen. Lezen Hink-Stap-Leef! 1 - Tweesprong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN