Hoe word ik wereldreiziger?

Hoe word ik wereldreiziger? - Marcel Gansevoort | Fthsonline.com

...riers, globetrotters en dromers. Zet de stap van droom naar doen ... Hoe word ik wereldreiziger? * | 2014 | 9789401414678 ... ... . Wat bezielt een wereldreiziger, wat moet je ervoor laten, en is het wel leuk met al die ontberingen? Op deze en vele andere vragen geeft deze gids je een antwoord. Deel I - Hoe word ik wereldreiziger? 1 Waarom op wereldreis? Een inleiding in de wereld van het wereldreizen. Op de bank bij de reispsycholoog Een psycholoog over waarom mensen op wereldreis gaan en wat ze beweegt. 2 De nieuwe wereldreiziger De wereld is één groot netwerk ge ... Bureau ISBN - Hoe word ik wereldreiziger? ... . 2 De nieuwe wereldreiziger De wereld is één groot netwerk geworden 3 Portret van een wereldfietser Hoe word ik wereldreiziger? donderdag 21 mei, 2009. Midden in het boek staat de test. Of je zelf een wereldreiziger bent of niet. Na de beantwoording van 25 vragen weet je het. In het slechtste geval krijg je de vraag toegeworpen, waarom je in hemelsnaam het boek gekocht hebt. En krijg je het advies het boek spoorslags cadeau te doen aan een ander. In "Hoe word ik wereldreiziger" echter geen woord over dit soort wetenswaardigheden. Het is nochtans mogelijk om je reizen een duurzamer karakter te geven. Maar neen: enkel een lijstje met weetjes in de sectie "wel of geen wereldreiziger" waar je bepaald mistroostig van wordt. Hoe word ik wereldreiziger? Een boek voor avonturiers, voor globetrotters, voor dromers en voor twijfelaars. Marcel Gansevoort (red.) - Een heerlijk boek voor reizigers (én thuisblijvers) die dromen van een wereldreis.- Vol verhalen van bekende en minder bekende wereldreizigers waaronder Marc Helsen en Thomas Siffer.- We hebben geïdentificeerd 5 identieke of soortgelijke edtions van het boek Hoe word ik wereldreiziger - eBook (9401416494)! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Marcel Gansevoort: Hoe word ik wereldreiziger - eBook (9401416494) (ISBN: 9789401416498) in het Nederlands, Uitgever: Lannoo, ook als e-book. Hoe word ik wereldreiziger? NUR Codes (sub) 500 Reizen algemeen. Ethiopie, ongekend anders . Juweel van Afrika . Fiets + The City: Parijs Fiets & The City: Berlijn 43 waddeneilanden . In Parijs . Het zandkasteel . De weg naar Alpamayo . 25 Wandelingen door Noord-Portugal Te voet ... Kenmerken: ISBN: 9789401444132 Taal: Nederlands Merk/auteur: Marcel Gansevoort Vorm/soort: Paperback Inhoud/versie: 246 pagina's, 2e druk, verschenen in 2018 Omschrijving:...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Gansevoort
DIMENSIE
10,46 MB
BESTANDSNAAM
Hoe word ik wereldreiziger?.pdf

OMSCHRIJVING

Geactualiseerde editie van dit heerlijke boek voor reizigers (én thuisblijvers) Avonturiers, globetrotters, maar ook dromers en twijfelaars, opgelet! Dit is een heerlijk leesboek voor reizigers (én thuisblijvers) die dromen van een wereldreis. Vol verhalen van bekende en minder bekende wereldreizigers, zoals Dirk van der Wal, Floortje Dessing en Marc Helsen. Ook het interview met Martin Heylen, programmamaker en auteur van Terug naar Siberië, is een streling voor de zintuigen. Lees over de laatste trends in wereldreizen, wie de meeste landen ter wereld bezocht en wat de eigenzinnige Frank van Rijn drijft om steeds maar weer de wereld rond te fietsen. Voorzien van spectaculaire foto-opnamen van wereldreizigers. Met een stappenplan voor de beste voorbereiding: zet de stap van beleving naar belevenis aan de hand van honderden praktische tips. En voor twijfelaars: de ultieme test om te ontdekken of je een echte wereldreiziger bent. Met een exclusief interview met Lonely Planet oprichter Tony Wheeler over de toekomst van het wereldreizen. Kortom: een boek voor het begin van een weergaloos avontuur. Want het leven is toch meer dan keurslijf en regelmaat?

Wil je het boek lezen?Hoe word ik wereldreiziger? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Gansevoort. Lezen Hoe word ik wereldreiziger? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN