Intermezzo

Intermezzo - E Budde | Fthsonline.com

...ar: . Intermezzo (gebouw), een woontoren in Amsterdam; intermezzo (muziek), een klein muziekstuk of instrumentaal tussenspel in een lied; intermezzo (tussenspel), een tussenstuk in bijvoorbeeld een toneelstuk; Intermezzo (kraakpand), een kraakpand in Nieuwegein; Intermezzo (groep), een Nederlandse a-capellazanggroep Intermezzo (1936), een film uit 1936 van Gustaf ... Laurens Intermezzo Zuid - Laurens ... ... Intermezzo [muziek] - Een intermezzo (Italiaans) is een muzikaal tussenstuk. Dit kan zowel binnen een stuk zijn (meestal in het midden van het liedje voordat het refrein nog een keer wordt herhaald) of een geheel deel in een meerdelig werk, zoals een symfonie. IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij ondersteunen je de regie op het leven met kanker te hervinden. Dit doen we door het geven van informatie ... Laurens Intermezzo Zuid - Laurens ... . Dit kan zowel binnen een stuk zijn (meestal in het midden van het liedje voordat het refrein nog een keer wordt herhaald) of een geheel deel in een meerdelig werk, zoals een symfonie. IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij ondersteunen je de regie op het leven met kanker te hervinden. Dit doen we door het geven van informatie en voorlichtingsbijeenkomsten over de gevolgen van kanker. Ook zijn er verschillende workshops en cursussen ter ondersteuning. Daarnaast biedt IntermeZZo allerlei activiteiten ter ontspanning, individueel of samen ... Zin in een zelfgemaakte ijscoupe, milkshake of een hoorntje met een bolletje ijs? Stap eens binnen bij onze ijssalon aan de Heuvelring in Tilburg. Het ijs van Intermezzo wordt elke dag vers voor u gemaakt in onze salon. Intermezzo is gelegen in het dorp Dieren en de gezellige dorpskern is ...

INFORMATIE

AUTEUR
E Budde
DIMENSIE
5,40 MB
BESTANDSNAAM
Intermezzo.pdf

OMSCHRIJVING

Inclusief kaartenset ter ondersteuning van een twintigtal werkvormen.Iedere trainer of opleider kent ze: de momenten dat een groep onrustig wordt. Er wordt gepraat en de concentratie neemt af. Op zo'n moment wilt u de betrokkenheid van de deelnemers weer terugbrengen in de groep. Voor die momenten zijn de activiteiten in dit boek.Intermezzo bevat 87 korte opdrachten waarmee u eenvoudig de aandacht van uw toehoorders tijdens een training, workshop of lezing kunt centreren. De opdrachten zijn kort en vragen weinig voorbereiding. Bij iedere opdracht vindt u praktische informatie over het doel, het thema, de werkvorm, de geschatte duur van de activiteit en de benodigdheden.Het boek start met een korte uiteenzetting over werken met groepen en de fasen van een groepsproces. Specifieke theorie en achtergrondinformatie is te vinden bij de opdrachten.Het boek start met een korte uiteenzetting over werken met groepen en de fasen van een groepsproces. Specifieke theorie en achtergrondinformatie is te vinden bij de opdrachten.

Wil je het boek lezen?Intermezzo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E Budde. Lezen Intermezzo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN