Muziektherapie Met Klankschalen

Muziektherapie Met Klankschalen - Christina de Kaste | Fthsonline.com

... op het gebied van muziektherapie met klankschalen ... Muziektherapie in Maastricht - Centrum Vaktherapie ... . Als musicologe onderzocht zij met behulp van een enquête de ervaringen van open en vaste groepen tijdens haar klankschaalmeditaties. Met het geluid van de klankschaal in combinatie met de frequentie van mijn stem, ... Muziektherapie, Beeldende therapie, Dramatherapie, Psychomotore therapie enz. vallen onder deze overkoepelende term. De overkoepelende organisatie heet: Federatie Vaktherapeutische Beroepen. Spelen met Klank. Beleef klank en muziek in mijn ... Muziek als therapie - Muziektherapie en klankmassage ... . Spelen met Klank. Beleef klank en muziek in mijn praktijk in Tiel. Ervaar de kracht van muziek, ontspan bij de klankschaal of maak plezier bij het leren bespelen van een instrument. Muziekles op Maat. Voor volwassenen en kinderen verzorgen we gitaarles in diverse stijlen, zangles, algemene muzikale vorming en beginnerslessen piano. Werkwijze. Bij Muziektherapie gaat het om jouw proces, niet om de prestatie. Of je al dan niet een instrument bespeelt of ervaring hebt met zingen doet er niet toe. In een intakegesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen, en wat ik je kan bieden. We formuleren samen jouw doelen en spreken een datum voor evaluatie af om te zien of we nog op de goede weg zijn. En, is werken met klankschalen inmiddels doorgedrongen tot de muziektherapie opleidingen? Zelf gebruik ik klankschalen graag in de therapie, het zijn vooral heel effectieve instrumenten wanneer het gaat om lichaamsbewustzijn vergroten of zintuigbeleving. Soms echter werkt het in mijn nadeel wanneer ik vertel dat ik graag met klankschalen werk. Klankschaal 1500g met klopper en onderzetter € 180,29 incl. BTW € 149,00 excl. BTW Klankschalen voordeelpakket ...

INFORMATIE

AUTEUR
Christina de Kaste
DIMENSIE
3,21 MB
BESTANDSNAAM
Muziektherapie Met Klankschalen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een primeur op het gebied van muziektherapie en klankschalen.Als musicus en muziektherapie onderzocht Christina de Kaste met behulp van een enquête de ervaringen van groepen mensen tijdens haar klankschaalmeditaties.Ook noteerde wat zij waarnam bij individuele muziektherapeutische sessies met mannen, (zwangere) vrouwen, (gehandicapte) kinderen en zieke en bejaarde mensen.Een boeiend boek voor alle soorten mensen.

Wil je het boek lezen?Muziektherapie Met Klankschalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christina de Kaste. Lezen Muziektherapie Met Klankschalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN