Operational Excellence nieuwe stijl

Operational Excellence nieuwe stijl - M. van Assen | Fthsonline.com

...kunnen leveren. Inhoud Voorwoord 9 1 Operational Excellence 15 1 ... Operational Excellence nieuwe stijl - Marcel van Assen ... ... .1 Operational Excellence nieuwe stijl 17 1.2 Doorlooptijdverkorting als ultieme kpi 20 1.3 De wet van Little 24 1.4 Variabiliteit en de wet van de buff ers 28 1.5 Werklastbeheersing 33 1.6 Raamwerk voor Operational Excellence 37 1.6.1 D-ppboi-model 37 1.6.2 Sandcone-model 41 1.7 Harde én zachte kant van Operational Excellence 44 In het boek "Operational Excellence nieuwe stijl" nemen de auteurs, Marcel van Assen, Roel Notermans en ondergetekende, afstand van zowel het model van Tracey en Wiersema als van de daarin gehanteerde definitie. Wij zijn ervan overtuigd dat je in deze tijd niet meer kunt ki ... Operational Excellence nieuwe stijl | 9789052615950 ... ... . Wij zijn ervan overtuigd dat je in deze tijd niet meer kunt kiezen uit één van deze strategieën, ... 1. Operational Excellence 1.1 Operational Excellence nieuwe stijl 1.2 Doorlooptijdverkorting als ultieme kpi 1.3 De wet van Little 1.4 Variabiliteit en de wet van de buffers 1.5 Werklastbeheersing 1.6 Raamwerk voor Operational Excellence 1.6.1 D-ppboi-model 1.6.2 Sandcone-model 1.7 Harde én zachte kant van Operational Excellence 'Operational Excellence nieuwe stijl' is hét concept om de operationele bedrijfsvoering zo te optimaliseren, dat de processen lean zijn en precies dát opleveren waar de klant om vraagt. Alle middelen en capaciteiten moeten zo effectief en efficiënt mogelijk worden ingezet om op het juiste moment de juiste producten en diensten te kunnen leveren. Operational Excellence oude stijl? In 2007 schreef ik met een aantal Berenschot collega's over Operational Excellence nieuwe stijl. Het boek hadden we bewust nieuwe stijl genoemd, omdat veel van wat toen Operational Excellence werd genoemd, vooral low cost betekende. De boodschap die we uitdroegen in ons boek was tweeledig. Operational Excellence nieuwe stijl. Iedereen moet tegenwoordig unieke producten en diens...

INFORMATIE

AUTEUR
M. van Assen
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
Operational Excellence nieuwe stijl.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen moet tegenwoordig unieke producten en diensten leveren, van de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijs, met gegarandeerde bezorging -dát zijn de markteisen, maar hoe spelt uw organisatie daarop in?Operational Excellence nieuwe stijl laat zien hoe u deze eisen kunt vertalen in kostprijs, productiviteit, kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en innovatie.U krijgt antwoord op tal van cruciale vragen, want hoe kunt u bijvoorbeeld:- Kosten besparen;- de doorlooptijd verkorten;- voorraden verlagen;- de arbeidsproductiviteit machineproductiviteit verbeteren;- de kwaliteit van processen en producten verbeteren;- de leverbetrouwbaarheid verhogen;- de resultaten verbeteren?Operational Excellence nieuwe stijl is hét concept om de operationele bedrijfsvoering zo te optimaliseren, dat de processen lean zijn en precies dát opleveren waar de klant om vraagt. Alle middelen en capaciteiten moeten zo effectief en efficiënt mogelijk worden ingezet om op het juiste moment de juiste producten en diensten te kunnen leveren. Daarbij gaat het niet alleen om kostenreductie, maar ook om innovatie en het slim omgaan met mensen en middelen. Operational Excellence nieuwe stijl laat zien hoe uw organisatie excellent kan presteren.Marcel van Assen, Joes Wigman en Roel Notermans zijn adviseurs in de groep Operations Management van Berenschot Business. Marcel van Assen is daarnaast docent bij de vakgroep Management van Technologie en Innovatie van de RSM Erasmus University en associate member van Erasmus Research Institute of Management (ERIM).

Wil je het boek lezen?Operational Excellence nieuwe stijl in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. van Assen. Lezen Operational Excellence nieuwe stijl Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN