Quarterlife challenge

Quarterlife challenge - Mariette Schouten | Fthsonline.com

..., baankeuze. beschrijving De Quarterlife Challenge is een boek voor Quarterlife'ers (22-35 jaar), die het beste uit zichzelf willen halen ... Quarterlife challenge - bibliotheek.nl ... . Quarterlife challenge bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De Quarterlife Challenge is een boek voor Quarterlifeers (22-35 jaar), die het beste uit zichzelf willen halen. Het boek helpt je te ontdekken wie je bent, wat je wilt en om daar actie op te ondernemen. Nadat je dit boek hebt gelezen en de oefeningen hebt De Quarterlife Challenge is een boek voor Quarterlifeers (22-35 jaar), die het bes ... Quarterlife challenge - eBook… - voor €9,95 ... . Nadat je dit boek hebt gelezen en de oefeningen hebt De Quarterlife Challenge is een boek voor Quarterlifeers (22-35 jaar), die het beste uit zichzelf willen halen. Het boek helpt je te ontdekken wie je bent, wat je wilt en om daar actie op te ondernemen. Nadat je dit boek hebt gelezen en de oefeningen hebt gedaan, kijk je anders tegen je leven aan. Je krijgt de KRACHT om je eigen weg te kiezen in plaats van te doen wat anderen van je verwachten. Webinar bekijken:(10-4-2014) Quarterlife Challenge - Vind geluk in je carrière! - Mariette Schouten van Freelunch Vergelijken - Quarterlife challenge, in 20 dagen weten wat je wilt (Mariette Schouten) (2013) ISBN: 9789065231390 - De Quarterlife Challenge is een boek voor Quarterlifeers (22-35 jaar), die het beste uit zichzelf willen halen. Het boek helpt je te… Quarterlife challenge. De Quarterlife Challenge is een boek voor Quarterlife'ers (22-35 jaar), die het beste uit zichzelf willen halen. Het boek helpt je te ontdekken wie je bent, wat je wilt en om daar actie op te ondernemen. Nadat je dit boek hebt gelezen en de oefen...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariette Schouten
DIMENSIE
12,69 MB
BESTANDSNAAM
Quarterlife challenge.pdf

OMSCHRIJVING

De Quarterlife Challenge is een boek voor Quarterlife’ers (22-35 jaar), die het beste uit zichzelf willen halen. Het boek helpt je te ontdekken wie je bent, wat je wilt en om daar actie op te ondernemen. Nadat je dit boek hebt gelezen en de oefeningen hebt gedaan, kijk je anders tegen je leven aan. Je krijgt de KRACHT om je eigen weg te kiezen in plaats van te doen wat anderen van je verwachten. Het is een zelfcoachingsboek vol handige tips en oefeningen om in kaart te brengen wat je wilt. Mariëtte Schouten beschrijft in dit boek een strategie om je leven opnieuw in te richten zoals jij het wilt. Deze strategie noemt zij KRACHT-techniek. Het is een praktisch zesstappenplan om te ontdekken wat je wilt en je dromen waar te maken. Mariëtte Schouten helpt als Quarterlife Expert, young professionals om te ontdekken wat zij willen, hoe tot actie over te gaan en dromen te verwezenlijken. Dit doet ze via training en coaching. Zij bezit de diploma’s NLP Practioner en NLP Master.

Wil je het boek lezen?Quarterlife challenge in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariette Schouten. Lezen Quarterlife challenge Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN