Rizzoli & Isles - Verdwijn

Rizzoli & Isles - Verdwijn - Tess Gerritsen | Fthsonline.com

...an ik moet zo snel mogelijk doorlezen want dan weet ik hoe het gaat aflopen ... PDF Download Rizzoli & Isles 5 - Verdwijn ... . Nu ik hem uit heb denk ik bah had ik maar niet zo snel gelezen. Er wordt een dode vrouw in het lijkenhuis afgeleverd. Verdwijn. Als patholoog-anatoom Maura Isles een lijkenzak openritst, krijgt ze de schrik van haar leven. Het lijk opent de ogen. De nog levende vrouw wordt bliksemsnel naar het ziekenhuis overgebracht. Maar dan verandert wat een dode leek in iets dodelijks. Op koelbloedige wijze vermoordt ze een bewaker en gijzelt enkele personen ... PDF Boek Rizzoli & Isles 5 - Verdwijn ... . Op koelbloedige wijze vermoordt ze een bewaker en gijzelt enkele personen, onder wie een zwangere patiënt: rechercheur Jane Rizzoli. Tess Gerritsen (San Diego, 12 juni 1953) is een Chinees-Amerikaanse auteur van thrillers.In de Verenigde Staten zijn de meeste van haar boeken bestsellers, maar ook in Europa zijn haar boeken populair. Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles zijn vaker met afschuwelijke misdaden geconfronteerd, maar de dood van Kimberly mag onmenselijk worden genoemd. Wanneer het lijk van het broodmagere zeventienjarige meisje naast een lege doodkist in een verlaten kerk wordt gevonden, lijken blauwe plekken erop te wijzen dat ze is vermoord. Rizzoli & Isles is een Amerika...

INFORMATIE

AUTEUR
Tess Gerritsen
DIMENSIE
6,37 MB
BESTANDSNAAM
Rizzoli & Isles - Verdwijn.pdf

OMSCHRIJVING

ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVENEen naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. Maar als patholoog-anatoom Maura Isles de lijkenzak openritst, krijgt ze de schrik van haar leven. Het lijk opent de ogen.De nog levende vrouw wordt bliksemsnel naar het ziekenhuis overgebracht. Maar iets bizars verandert in iets dodelijks. Met schokkende, koelbloedige precisie vermoordt ze een bewaker en gijzelt enkele mensen. Waaronder een zwangere patient: rechercheur Jane Rizzoli. Wie is deze gewelddadige vrouw en wat wil ze? Terwijl de uren van zinderende spanning doortikken, voegt Maura zich bij Janes echtgenoot, FBI-agent Gabriel Dean, in een poging de identiteit van de geheimzinnige moordenares te achterhalen. Alleen Jane, in de val met de gewapende, waanzinnige vrouw, bezit de sleutel tot het mysterie... als ze het overleeft.Tess Gerritsen liet een succesvolle praktijk als internist in de steek om zich te concentreren op haar carrière als schrijver... Ze verwierf wereldwijde faam met bestsellers als De chirurg, De leerling, De zondares en Zustermoord. Tess Gerritsen woont in Maine, VS. Bezoek ook haarwebsite: www.tessgerritsen.com.

Wil je het boek lezen?Rizzoli & Isles - Verdwijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tess Gerritsen. Lezen Rizzoli & Isles - Verdwijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN