De geestbewaarder

De geestbewaarder - Ton van der Lee | Fthsonline.com

...bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Boogsy e-book prijsvergelijker - De geestbewaarder - ePUB ... ... . Bestel De geestbewaarder van Ton van der Lee. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De geestbewaarder | ISBN 9789460030659 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „De geestbewaarder" door Ton van der Lee verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Caspar, de jonge stuurman van een achtiende-eeuws Zeeuws slavenschip, stroopt de Afrikaanse kusten af om rijk te worden ... De Geestbewaarder, Ton van der Lee. Uitgeverij Balans, ... De geestbewaarder eBook door Ton van der Lee ... ... ... De Geestbewaarder, Ton van der Lee. Uitgeverij Balans, Amsterdam, 2007 (ISBN 978-90-50188-27-2) Het boek is te bestellen via de boekhandel, bol.com of marktplaats.nl . ENKELE FRAGMENTEN (Casper: 18e eeuw) De geur van schroeiend mensenvlees is nergens mee te vergelijken. De geestbewaarder. Bekijk alles van Ton van der Lee. ISBN. 9789460030659. Laat als eerste een recensie achter. Toevoegen om te vergelijken. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Dit product is momenteel niet op voorraad _ View the alternatives below. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. De geestbewaarder van Ton van der Lee kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789050188272. Ton van der Lee De geestbewaarder. Grootletterboek . Een Surinaamse Nederlander gaat naar zijn wortels in Afrika, waar een voorouder als slaaf verhandeld werd. Genre Fictie, Sociale roman Onderwerpen Slavenhandel, Proza (romans/novellen), Literaire roman, novelle, Surinamers, romans en novellen ; oorspr. - Nederlands, Afrika De geestbewaarder Ton van der Lee. Caspar de jonge stuurman van een achtiende-eeuws Zeeuws slavenschip stroopt de Afrikaanse kusten af om rijk te worden aan de handel in 'die beesten' - en zo het… » Lees verder. € 9,99 bij Bol.com (epub) en 4 andere aanbieders De geestbewaarder Ton van der Lee Caspar, de jonge stuurman van een achrticndc-eeuws Zeeuws slavenschip, stroopt de Afrikaanse kusten af om rijk te worden aan de handel in 'die beesten' - en zo het meisje van zijn dromen te kunnen trouwen. De geestbewaarder. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2008 Kenmerken daisy streaming audio (15 uur, 36 minuten) (mannenstem), geluid Aantekening Integrale weergave van het boek: Amsterdam : Balans, cop. 2007. - 367 p Nederlands gesproken Met lit. opg. Daisy-rom bij Passend Lezen. De geestbewaarder. Bestel De geestbewaarder van Lee, Ton van der als Ebook voor 9.99...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton van der Lee
DIMENSIE
8,83 MB
BESTANDSNAAM
De geestbewaarder.pdf

OMSCHRIJVING

Caspar, de jonge stuurman van een achrticndc-eeuws Zeeuws slavenschip, stroopt de Afrikaanse kusten af om rijk te worden aan de handel in 'die beesten' - en zo het meisje van zijn dromen te kunnen trouwen. Hij is getuige van de onmenselijke praktijken van de blanke slavenhalers en van de wantoestanden in de West-Afrikaanse koninkrijkjes die leefden van de slavenhandel.Uiteindelijk belandt hij in de Province of Freedom, een kolonie die werd gesticht door bevrijde slaven - een onderneming die uitliep op een ontluisterende mislukking.De Surinaamse Stanley, eigenaar van een koffiehuis op de Amster- damse Albert Cuypmarkt, krijgt van een oude vrouw in Suriname de opdracht om contact te leggen met de geesten van zijn voor- ouders. Hij trekt naar Afrika om te zoeken naar sporen van zijn stammoeder. In de oerwouden van Ghana raadpleegt hij het orakel van een fetisjtempel en later wordt hij in het dooroorlog verscheurde Sierra Leone ingewijd in het geheime genootschap van de Temne- stam. Zijn huwelijk dreigt op de klippen te lopen, maar Stanley vindt geen rust voor hij de waarheid weet.Uiteindelijk wordt op ingenieuze wijze duidelijk wat Caspar en Stanley met elkaar gemeen hebben.Ton van der lee (1956) woont sinds tien jaar vooral in Afrika. Hij publiceerde eerder onder andere de bestsellers Solitaire en Het zandkosteel. De geestbewaarder, dat tot in detail is gebaseerd op historische feiten, is zijn eerste roman.

Wil je het boek lezen?De geestbewaarder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton van der Lee. Lezen De geestbewaarder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN