De koning buigt, de koning moordt

De koning buigt, de koning moordt - Herta Müller | Fthsonline.com

..." by Herta Müller available from Rakuten Kobo ... Boekwinkeltjes.nl - Müller, Herta - De koning buigt, de ... ... . In deze essaybundel neemt Herta Müller haar eigen schrijverschap onder de loep. Ze doet dit steeds vanuit de historische... Bestel De koning buigt, de koning moordt van Herta Müller. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'De koning buigt, de koning moordt' door Herta Müller - Onze prijs: €21,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Koning buigt, de koning moordt. In deze essa ... De koning buigt, de koning moordt - Herta Müller | Boeken.com ... . Koning buigt, de koning moordt. In deze essaybundel neemt Herta Muller haar eigen schrijverschap onder de loep. Ze doet dit steeds vanuit de historische en politieke achtergrond van dat schrijverschap: haar kindertijd in een Duitstalig boerendorp in Roemenië en haar ervaringen onder de dictatuur van Ceausescu. In al deze overwegingen staat taal centraal: taal als instrument van overheersing ... Ze doet dit steeds vanuit de historische en politieke achtergrond van dat schrijverschap: haar kindertijd in een Duitstalig boerendorp in Roemenië en haar ervaringen onder de De koning buigt, de koning moordt, Herta Müller - Hardback - 9789044516845 | AKO boeken Het boek De koning buigt, de koning moordt, geschreven door Herta Müller, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Herta Müller - De koning buigt, de koning moordt. Vertaald door Ria van Hengel. Uitgeverij: De Geus. Aantal pagina's: 185. Prijs: 19,90 euro. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Herta Müller
DIMENSIE
6,3 MB
BESTANDSNAAM
De koning buigt, de koning moordt.pdf

OMSCHRIJVING

In deze essaybundel neemt Herta Muller haar eigen schrijverschap onder de loep. Ze doet dit steeds vanuit de historische en politieke achtergrond van dat schrijverschap: haar kindertijd in een Duitstalig boerendorp in Roemenië en haar ervaringen onder de dictatuur van Ceausescu.In al deze overwegingen staat taal centraal: taal als instrument van overheersing en onderdrukking, maar ook als mogelijkheid tot zelfbehoud en verzet.Zo ontstaat een indrukwekkend en scherp beeld van een leven onder totalitaire omstandigheden en van de literaire weg die Herta Muller als reactie daarop consequent heeft gekozen.Deze bundel bevat naast een selectie uit de essaybundel Der König verneigt sich und tötet ook het recentere artikel 'Cristina en haar schijngestalte' en de rede die Herta Muller in 2009 hield bij de aanvaarding van de Nobelprijs voor Literatuur.

Wil je het boek lezen?De koning buigt, de koning moordt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herta Müller. Lezen De koning buigt, de koning moordt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN