De Psv'Ers

De Psv'Ers - Johan Derksen | Fthsonline.com

...an Faber eerder dit seizoen laten zien dat ze een hoog niveau kunnen halen ... PSV'ers geen Calimero's | Sport | Telegraaf.nl ... . Namen noemde hij overigens niet. ,,Dat is aan jullie. PSV'ers Alle drie de PSV'ers kwamen in actie tijdens het toernooi. Livano Comenencia begon het toernooi als aanvoerder van de ploeg tegen Duitsland. De tweede wedstrijd pakte hij als invaller twee gele kaarten waardoor hij het laatste duel met Colombia aan zich voorbij moest laten gaan. PSV boekte in de Eredivisie een zakelijke overwinning (4-0) op VVV-Venlo ... De Eredivisie-flops: PSV'ers hebben gezelschap van Ajacied ... ... . PSV boekte in de Eredivisie een zakelijke overwinning (4-0) op VVV-Venlo. Diverse spelers sluiten komende week aan bij het Nederlands elftal. Telesport sprak met PSV-aanvoerder Luuk de Jong. Dumfries praat op PSV'ers in: 'Proef bij iedereen de bereidheid om mee te denken' Gepubliceerd: dinsdag 12 mei 2020 om 11:39 di 12-05-2020 om 11:39 Laatste update: dinsdag 12 mei 2020 om 11:47 di ... Het reguliere seizoen bij PSV Vrouwen is dit weekend officieel afgesloten. Voor diverse (jeugd)internationals loopt het seizoen echter nog even door. Lees hier waar de PSV'ers de komende maand te bewonderen zijn. Deze (ex-)PSV'ers gaan wél naar het WK. Oranje schittert op het aanstaande WK voetbal door afwezigheid, maar dat geldt niet voor een batterij aan (voormalige) PSV'ers....

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Derksen
DIMENSIE
7,24 MB
BESTANDSNAAM
De Psv'Ers.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds de invoering van het betaalde voetbal in 1954 heeft PSV een groot aantal legendarische spelers voortgebracht. Dit boek bevat 31 indringende portretten van markante PSV'ers. Van Coen Dillen, die door zijn onbedaarlijk harde schot de bijnaam Het Kanon kreeg, tot Mateja Kezman, die in zijn eerste seizoen in Eindhoven meteen uitgroeide tot publiekslieveling. Maar ook Willy van der Kuijlen, voor eeuwig Mister PSV, de gebroeders Willy en René van de Kerkhof, Ruud Gullit, Ronald Koeman, Huub Stevens, Erik Gerets, Romario en Ronaldo komen uitvoerig aan bod. Van de jongere generatie behoren onder anderen Kevin Hofland, Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooy, Johann Vogel en Arnold Bruggink tot de 31 toppers.

Wil je het boek lezen?De Psv'Ers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Derksen. Lezen De Psv'Ers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN