De zielsgeliefde

De zielsgeliefde - Mariane Fack | Fthsonline.com

...m ook. Je wilt de ander niet veranderen en laat het bij de ander ... 'De Zielsgeliefde' van Mariane Fack met Lissewege en ... ... . Wel wijs je precies de plekken aan bij elkaar die geheeld mogen worden. Of het de ware liefde is weet je nog niet zeker, maar de vlinders fladderen wel rijkelijk door je buik. Leestip: Hoe je herkent dat hij de ware is. En nu is de vraag: Wat vindt hij van jou? Vindt hij jou ook zo leuk als jij hem? Is er sprake van "zielsgeliefde" waarbij jullie voor elkaar gemaakt zijn? Was het liefde op het eerste gezicht? V ideo: De waarde van de collectieve pijn die wordt aangeraakt bij partner van zielsgeliefde. Lief Jezelf. Nieuwetijdsliefde. Tweelingzielen - De energetisc ... 'De Zielsgeliefde': ijzersterk boek van Mariane Fack uit ... ... . Lief Jezelf. Nieuwetijdsliefde. Tweelingzielen - De energetische dans belichamen. Tweelingzielen - Het ware doel en de energetische dynamiek begrijpen. Waarom een fysieke Union voor de hand ligt. Tweelingzielen: Jozef Rulof 'De zielsgeliefde' neemt je mee op een innerlijke reis, keert je binnenstebuiten, raakt je diepste verdriet en je grootste vreugde aan om je uiteindelijk achter te laten met een brandend hart en het diepe besef dat ware liefde geen sprookje is, maar werkelijk bestaat. Michelle Shanti- uitgever en auteur van Godin op hoge hakken. Alle zielsgeliefde citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net. Doorheen de vragen die je gesteld zullen worden, zal je aan het universum duidelijk maken wat je wenst in een relatie. Kom meer te weten over die zielsgeliefde, die zielsvriend Door dit contact te maken, kom je nu al meer te weten over deze relatie. Het weefsel van de mens. Als jij (ook) eens zielsgeliefde hebt 'ontmoet', dan zing je hetzelfde lied. Je hebt in het hart van de minnaar gekeken en herkent de vonk van herinnering, de roep voor de reis. Deze vonk is als vuur dat ons verbrandt, dat ons leeg maakt van alles, behalve van de liefde. Lezing of congres Literatuur 'De Zielsgeliefde' is het eerste deel van de trilogie 'De Besjert'. Laat u meeslepen door het ontroerende verhaal van Chaim Jacobson, een orthodoxe jood die meent zijn zielsgeliefde gevonden te hebben in de niet-joodse Céline Denoyel, die volgens zijn streng geloof totaal verboden is....

INFORMATIE

AUTEUR
Mariane Fack
DIMENSIE
11,25 MB
BESTANDSNAAM
De zielsgeliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Je hebt aardse liefde in elke mogelijke vorm. Maar dan heb je ook zielsliefde: eenintense, onvoorwaardelijke liefde voor je unieke zielsgenoot, die door God zelf voorjou werd bestemd bij de schepping. Een eeuwige liefde die tijd en ruimte overstijgt,en ver verheven staat boven religieuze dogma's en overtuigingen. Maar dan blijkt dieliefde voor je unieke zielsverwant verboden ...Chaim Jacobson, een orthodoxe jood en diamantair uit Antwerpen, vindt zijnzielsgeliefde - zijn besjert - in de vrijgevochten, katholieke Céline Denoyel,hoteleigenares in Knokke. Volgens de wetten van zijn streng geloof is Céline echtertotaal onbereikbaar en wordt hij verscheurd door het ondraaglijke conflict tussen zijnhart en zijn verstand Zal de voorbestemde, hemelse liefde uiteindelijk zegevierenover de wettische overtuigingen van Chaims orthodoxe religie?Het boek wil de lezer meenemen in de schoonheid van het judaïsme, maar hemtegelijkertijd laten geloven in de verheven schoonheid van pure Liefde opzielsniveau. Naast het ontdekken van deze Hemelse Liefde, evolueren dehoofdpersonages tijdens het verhaal ook in hun persoonlijk spiritueel bewustzijn.Het verhaal speelt zich af in Knokke-Heist, Antwerpen en Jeruzalem (en ook eenklein stukje in het geliefde geboortedorp van de schrijfster: Lissewege)."De zielsgeliefde' neemt je mee op een innerlijke reis, keert je binnenstebuiten, raakt jediepste verdriet en je grootste vreugde aan om je uiteindelijk achter te laten met eenbrandend hart en het diepe besef dat ware liefde geen sprookje is, maar werkelijkbestaat.Michelle Shanti- uitgever en auteur van Godin op hoge hakken.Tijdens haar levenslange zoektocht naar de zin van het leven en naar God, kwam Mariane Fack tot deontdekking dat alle religieuze en spirituele leringen in essentie één ding onderwijzen: God/hetUniversum is een Liefdevolle Energie. Alles en iedereen is één met God, dus is alles en iedereenalleen maar Liefde! Gaandeweg laat ze de hoofdpersonages in de drie boeken evolueren om dezeultieme spirituele waarheid te ontdekken."

Wil je het boek lezen?De zielsgeliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariane Fack. Lezen De zielsgeliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN