Zes weken met loes - hoe om te gaan met borderline, bewindvoering en zorg

Zes weken met loes - hoe om te gaan met borderline, bewindvoering en zorg - Jan Kortsmit | Fthsonline.com

...ngrijk om dat te onthouden en te blijven zorgen voor jezelf ... Zes hsp-tips om ontspannen op vakantie te gaan - Praktijk ... ... . Zorg dus dat je in contact blijft met vrienden en familie, buiten de relatie om, en probeer stress te reduceren. Igor Znidarsic is een geweldige auteur. Download en lees het boek De blindganger op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De blindganger in PDF, ePUB, MOBI. Wat kan en mag een bewindvoerder? Wie kan bewindvoerder zijn? Aanvraag en benoeming bewindvoerder Kosten en vergoeding Beëindiging van bewindvoering De uitvaart van de cliënt Hoe dient u een klacht in tegen een bewindvoerder? Praktische adviezen bij bewindvoering Wat kan en mag een bewindvoerder? Een bewindvoerder regelt samen met en voor betrokkene de financiële zaken en beheert […] Borderline heeft vaak veel invloed op verschillende gebieden in iemands leven. Denk bijvoorbeeld aan de school- en werkcarrière, op de ... Zes weken met Loes - Hoe om te gaan met borderline ... ... . Denk bijvoorbeeld aan de school- en werkcarrière, op de zelfzorg, het gedrag van iemand en ook op de relaties met andere mensen. Het kan lastiger zijn om relaties en vriendschappen aan te gaan en deze ook te onderh Borderline is een ziekte en dan heb je de keuze om op afstand naar deze ziekte te kijken of je in deze ziekte te verdiepen (er op ingaan dus). Bij het laatste zou je bijvoorbeeld heel duidelijk kunnen stellen (desnoods met de vuist op tafel) dat zij geen geld meer van je krijgt/mag lenen maar dat je wel een arm om haar heen slaat om haar veiligheid e.d. te geven. 'Het is heel belangrijk om te ontdekken wat de triggers zijn van jezelf en degene met borderline. Door glasheldere communicatie kan ik inmiddels tachtig procent van de crises voorkomen. Ik herhaal mijn uitspraken meestal een paar keer, omdat ik erachter ben gekomen dat het inprentingsvermogen van borderliners gering is. Mensen met borderline worden vaker dan anderen arbeidsongeschikt verklaard. Bij borderline is het moeilijk om een duurzame relatie te krijgen en te houden. Na behandeling en met het ouder worden, lukt het meer mensen om een blijvende relatie aan te gaan. De omgang met andere mensen lijdt erg onder de borderlinesymptomen. Zes weken met loes - hoe om te gaan met borderline, bewindvoering en zorg; Omgaan Met Je Kind; Genadeloos geschenk; Ontmoet de meester; Duurzaam leiderschap; Richtlijnen voor de jaarverslaggeving jaareditie 2015; ANWB fietsgids 4 - Veluwe, Utrecht Oost, Flevoland en Gelderse rivieren; Kleren Die Wij Dragen; Over De Hoofden Is...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Kortsmit
DIMENSIE
4,97 MB
BESTANDSNAAM
Zes weken met loes - hoe om te gaan met borderline, bewindvoering en zorg.pdf

OMSCHRIJVING

Bijna ieder mens is op zoek naar geluk met een ander. Loes leek het allemaal te hebben en te kunnen bieden: overweldigend, sexy, ondeugend, spannend, spiritueel, liefdevol, vertederend. Maar Loes biedt meer, veel meer: de donkere kanten van de persoonlijkheidsstoornis worden vanuit het oogpunt van een korte maar heftige relatie beschreven. De wervelstorm die 'Loes' heet raakt alles en iedereen en zorgt ervoor dat de lezer een inkijk krijgt in de tedere maar ook verwoestende kracht die een persoonlijkheidsstoornis met zich mee kan brengen. Vooral voor degene die het aandurft om een relatie met haar aan te gaan.

Wil je het boek lezen?Zes weken met loes - hoe om te gaan met borderline, bewindvoering en zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Kortsmit. Lezen Zes weken met loes - hoe om te gaan met borderline, bewindvoering en zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN