Afdalen in de leegte

Afdalen in de leegte - Marianne van den Herik | Fthsonline.com

...n hachelijke tocht want ze zal moeten afdalen in de leegte die achter haar ligt en die ze nooit in het gezicht wil kijken ... Amazon.fr - Afdalen in de leegte - Herik, Marianne van den ... ... . Met haar vriend, haar betere ik, durft ze het uiteindelijk aan. De stevige constructie en de eigenzinnige stijl dragen deze debuutroman die één dag beslaat. Recensie Afdalen in de leegte door Antoinette van Steeg: Begin november kwam de roman Afdalen in de leegte uit. Eerder schreef Marianne van den Herik de gedichtenbundel Onzichtbaar in beeld. Met deze roman debuteert ze in dit genre. Direct vanaf de eerste regel merk je dat het een bijzonder geschreven roman i ... Afdalen in de leegte - In de Boekenkast ... . Met deze roman debuteert ze in dit genre. Direct vanaf de eerste regel merk je dat het een bijzonder geschreven roman is. Afdalen in de leegte Vandaag is het twintig juni, de datum van papa's arrestatie en de sterfdag van drie zekerheden: vrijheid, veiligheid en vanzelfsprekendheid. Op die dag moest ik leren dat vrijheid geen vrijheid hoeft in te houden, dat veiligheid geen veiligheid hoeft te garanderen en dat een vanzelfsprekendheid geen vanzelfsprekendheid hoeft te zijn. Afdalen in de leegte | Marianne Herik. Zet op mijn lijst . Vandaag is het twintig juni, de datum van papa"s arrestatie en de sterfdag van drie zekerheden: vrijheid, veiligheid en vanzelfsprekendheid. Op die dag moest ik leren dat vrijheid geen vrijheid hoeft in te houden, ... Afdalen in de leegte | Herik, Marianne van den | ISBN: 9789463651776 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Afdalen in de leegte van Marianne van den Herik (Paperback). Vandaag is het twintig juni, de datum van papa's arrestatie en de sterfdag van drie zekerheden: vrijheid, veiligheid en vanzelfsprekendheid. Op die dag moest ik leren dat vrijheid geen vrijheid hoeft in te houden, dat veiligheid geen veiligheid hoeft te garanderen en dat een vanzelfsprekendheid geen vanzelfsprekendheid hoeft te zijn. Afdalen in de leegte Marianne van den Herik. Die jong zijn en zichzelf niet weten Dragen schaduw op 't gelaat Wensen zichzelf een breukloos leven Van enkel droom en enkel daad. - P.N. van Eyck . voor Lambertha Souman, mijn taalvriendinnetje. 9 1 De zwaan die aan komt zwemmen, verrommelt de volmaakt Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Noté /5: Achetez Afdalen in de leegte de Herik, Marianne van den: ISBN: 9789463651776 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Afdalen in de leegte. [Marjan...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne van den Herik
DIMENSIE
12,69 MB
BESTANDSNAAM
Afdalen in de leegte.pdf

OMSCHRIJVING

Vandaag is het twintig juni, de datum van papa's arrestatie en de sterfdag van drie zekerheden: vrijheid, veiligheid en vanzelfsprekendheid. Op die dag moest ik leren dat vrijheid geen vrijheid hoeft in te houden, dat veiligheid geen veiligheid hoeft te garanderen en dat een vanzelfsprekendheid geen vanzelfsprekendheid hoeft te zijn. Daarom is twintig juni mijn persoonlijke vierde mei en hij wordt elk jaar herdacht, ook vandaag..Na het herseninfarct van een jaar geleden zit Vera de Keyzer in de rolstoel voor het raam dat uitzicht biedt over de rivier in de stad K. Zij kan de handicap en de eenzaamheid die hier het gevolg van zijn maar moeilijk accepteren. Haar eenzaamheid tracht ze te ondervangen door de rivier tot haar vriend te benoemen, of, zoals Vera ook wel zegt: Mijn alter ego, mijn betere ik. Vera krijgt viermaal per dag hulp, soms heeft ze bezoek, ze puzzelt, kijkt films en leest de krant. Een paar dagen geleden stuitte zij op een interview met haar (jeugd)liefde Jair van Gelder, inmiddels een beroemd kunstschilder. Dit betekent dat hij zichzelf indertijd trouw is gebleven en de verantwoordelijkheid voor zijn leven heeft genomen. Deed zij dat ook? Ze twijfelt. Ze besluit het pad terug te lopen om het antwoord te krijgen. Dit is een hachelijke tocht want ze zal moeten afdalen in de leegte die achter haar ligt en die ze nooit in het gezicht wil kijken. Met haar vriend, haar betere ik, durft ze het uiteindelijk aan.De stevige constructie en de eigenzinnige stijl dragen deze debuutroman die één dag beslaat. De gebeurtenissen en belevenissen zijn deels waargebeurd, deels fictie.Marianne van den Herik is schrijver, dichter, performer.Met werk uit haar debuutdichtbundel Onzichtbaar in beeld (Kok, 2009) treedt zij regelmatig op.

Wil je het boek lezen?Afdalen in de leegte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne van den Herik. Lezen Afdalen in de leegte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN