Basisveiligheid-VCA (B-VCA)

Basisveiligheid-VCA (B-VCA) - W.E.J. van Luttikhuizen | Fthsonline.com

...ieu en welzijn tijdens het werk te organiseren en te vergroten ... Basisveiligheid VCA (B-VCA) - Hét Europees Examen Instituut ... . Steeds vaker eisen opdrachtgevers dat ook van derden. Opdrachtgevers kunnen vragen om een bedrijfscertificering (VGM beheersysteem). Deze online cursus is bedoeld ter voorbereiding van het examen Basisveiligheid VCA (B-VCA). Ideaal voor op de telefoon, tablet of computer. De cursus bestaat uit lessen die je willekeurig kan kiezen om te bestuderen. Aan het einde van de cursus kun je met 5 proefexamens jouw k ... Basisveiligheid VCA (B-VCA) - locc.nl ... . Aan het einde van de cursus kun je met 5 proefexamens jouw kennis Alle operationele medewerkers die werkzaam zijn bij een organisatie met een gecertificeerd veiligheidszorgsysteem VCA en het diploma Basisveiligheid VCA (B-VCA) willen behalen. Voorkennis Geen specifieke voorkennis vereist. Leerdoelen De Basisveiligheid VCA (B-VCA) cursus van Ingenium dé opleider is precies wat u zoekt! Door ons opgeleide medewerkers zijn praktisch ingesteld. Ons motto is: Veiligheid is een werkwoord! De cursus Basisveiligheid VCA is bedoeld voor uitvoerende medewerkers en welke het officiële veiligheidscertificaat Basisveiligheid VCA willen behalen. Basisveiligheid VCA (B-VCA) industrie. Previous Next. Verricht u operationeel werk in een risicovolle omgeving, dan moet u in de meeste gevallen in het bezit zijn van het diploma Basisveiligheid VCA (B-VCA). Zeker wanneer u bij of voor een VCA-gecertificeerd bedrijf werkt. U bent werknemer of contractor van een aannemer en uw opdrachtgevers stellen het B-VCA-diploma verplicht. U beschikt over een (bijna verlopen) diploma Basisveiligheid VCA. Heeft u nog niet eerder examen gedaan, maar werkt u dagelijks volgens de VCA-richtlijnen? Dan is deze cursus ook zeer geschikt voor u. Doel en opzet Verleng of behaal je diploma Basisveiligheid VCA! Ben je als werknemer of contractor verplicht om het B-VCA-diploma te behalen? Of is deze bijna verlopen? Dan is deze cursus geschikt. De cursus is op basis van e-learning, dus je kunt deze volledig op afstand volgen. Basisveiligheid VCA cursus en B-VCA examen met 2 gratis herkansingen! Elke week klassikaal cursus en examen! Ook VCA cursus in het Turks, Hongaars en Pools. Basisveiligheid VCA (B-VCA) De Basisveiligheid VCA cursus is, zoals de naam al doet vermoeden, een cursus voor het leren van de basisregels die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer. Deze cursus is bedoeld voor werknemers die een beroep uitoefenen met hogere veiligheidsrisico's. De herhalingscursus Basisveiligheid VCA (B-VCA) herhaling is in de eerste plaats bedoeld voor personen van wie het B-VCA of het VVA1 diploma gaat verlopen en die voor hun werkzaamheden over een geldig B-VCA diploma moeten beschikken. Basisveiligheid VCA - B-VCA. Operationele medewerkers dienen te beschikken over een diploma, attest of certificaat "Basisveiligheid VCA" (B-VCA)....

INFORMATIE

AUTEUR
W.E.J. van Luttikhuizen
DIMENSIE
7,93 MB
BESTANDSNAAM
Basisveiligheid-VCA (B-VCA).pdf

OMSCHRIJVING

Basisveiligheid-VCA. Deze druk is overeenkomstig de meest recente eind- en toetstermen van de Stichting Samenwerking Voor Veiligheid (SSVV). Het boek bevat de volgende 14 hoofdstukken: H1 Wetgeving rondom veiligheid en gezondheid, H2 Leefregels met betrekking tot gevaren en risico's, H3 Oorzaak en voorkomen van noodsituaties, H4 Gedrag omtrent veiligheid, H5 Rechten,plichten en communicatie, H6 Veiligheidsprocedures, instructies en signalering, H7 Noodsituaties, H8 Gevaarlijke stoffen, H9 Brand en explosies, H10 Arbeidsmiddelen, H11 Specifieke werkzaamheden en omstandigheden, H12 Elektriciteit, H13 Ergonomie, H14 Persoonlijke beschermingsmiddelen. Achter elk hoofdstuk staat een samenvatting. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal oefenvragen. Achterin het boek is een antwoordenblad opgenomen van alle hoofdstukvragen. De bijlage geeft een overzicht van Borden en Pictogrammen. Dit boek bevat 2 proefexamens B-VCA ('nieuwe stijl'). Dit VCA-boek is helder en praktisch en bevat veel ondersteunende afbeeldingen. Daardoor zeer geschikt voor zelfstudie. Dit VCA-boek biedt een goede voorbereiding op het officiële VCA-examen B-VCA. Dit boek is up-to-date en is helder en praktisch!

Wil je het boek lezen?Basisveiligheid-VCA (B-VCA) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.E.J. van Luttikhuizen. Lezen Basisveiligheid-VCA (B-VCA) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN