Biografisch leren en werken

Biografisch leren en werken - G. Prinsenberg | Fthsonline.com

...e Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Boek: Biografisch leren en werken - Geschreven door ... ... . Een breed eclectisch overzicht van de werkwijze van het biografisch leren en werken, een praktische toepassing van de levenskunst voor professionals in onderwijs, sociaalpedagogische- en psychosociale hulpverlening, loopbaanbegeleiding, gezondheidszorg en geestelijk werk. biografisch leren en werken, een praktische toepassing van de levenskunst. Binnen de praktijk van professionals in onderwijs, sociaalpedagogische- en psychosociale hulpverlening, loopbaanbegeleiding, gezondheidszorg en geestelijk werk wordt deze methodiek intussen als een welkome verdieping ervaren. Inmiddels zijn werkwijzen als biografisch ... Biografisch leren en werken - G. Prinsenberg. Zoekeenboek.nl ... . Inmiddels zijn werkwijzen als biografisch leren en werken, biografie counseling en life coaching bekende elementen binnen de dagelijkse praktijk van psychosociale - en sociaal-pedagogische hulpverleners, loopbaanbegeleiders, vormingswerkers en geestelijk werkers. Biografisch leren en werken van G. Prinsenberg kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789066656673. Het boek Biografisch leren en werken, geschreven door Gabriel Prinsenberg, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Levertijd: 5 tot 7 werkdagen. Auteur: G. Prinsenberg; I. van der Wiel, Prijs: € 22,00, ISBN/ISBN13: 9789066656673, Categorie: Boek, Iedereen die aan een studie begin... Bestel Biografisch leren en werken van Gabriël Prinsenberg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Koop Biografisch leren en werken het levensverhaal in kaart brengen van Prinsenberg, G. met ISBN 9789088509544. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Biografisch leren en werken biedt een eclectisch overzicht van deze werkwijze. Er is aandacht voor historische bronnen, de pioniers met hun visies omtrent levensloop en levensverhaal en er wordt uitgebreid ingegaan op het praktisch handelen van het biografisch onderzoek met een groot aanbod van voorbeelden, casuïstiek en oefeningen. Biografisch leren en werken,. Het levensverhaal in kaart brengen. door Gabriël Prinsenberg. Uitgeverij SWP Amsterdam 2005 In de tijd waarin we zoekend zijn naar de waarden van de grote mensheidsverhalen als Islam, Christendom, Boeddhisme en we geconfronteerd worden met de impact van de verschillen die er zijn in deze verhalen lijkt er steeds meer bel...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Prinsenberg
DIMENSIE
8,10 MB
BESTANDSNAAM
Biografisch leren en werken.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen die aan een studie begint, een baan zoekt of een belangrijke beslissing neemt, wil weten wat zijn of haar mogelijkheden zijn. Ook ontlenen mensen motivatie aan zicht op zichzelf. Het leren omgaan met de eigen levensgeschiedenis wordt vanuit dat oogpunt steeds belangrijker. Inmiddels zijn werkwijzen als biografisch leren en werken, biografie counseling en life coaching bekende elementen binnen de dagelijkse praktijk van psychosociale - en sociaal-pedagogische hulpverleners, loopbaanbegeleiders, vormingswerkers en geestelijk werkers. Biografisch werken kan men omschrijven als een persoonlijk onderzoek van het levensverhaal. Daarbij zijn twee of meer mensen betrokken, waarvan een als begeleider, coach of biografisch counsellor optreedt. Deze laatste probeert het bestaan, de drijfveren en passies van de ander in kaart te brengen, om de betekenis daarvan beter te leren begrijpen en accepteren. Dit boek biedt een handreiking aan mensen die willen kennismaken met de praktijk van het biografisch leren en werken, en de vaardigheden en technieken willen leren om biografisch onderzoek te kunnen verrichten. Door de keuze voor een creatieve aanpak – met aandacht voor autobiografisch vertellen en schrijven, beeldend werken, spel en drama – wordt de dynamiek van het levensverhaal beter zichtbaar. Gabriël Prinsenberg was docent aan Hogeschool De Horst te Driebergen en aan de Voortgezette Opleiding voor Sociale Beroepen te Amsterdam. Hij werkte in de sociaal-pedagogische hulpverlening, het vormingswerk, de psychosociale hulpverlening en de psychiatrie. Als docent, biografisch counsellor en auteur zet hij zich al twintig jaar in voor de methodiekontwikkeling van het biografisch werken.

Wil je het boek lezen?Biografisch leren en werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Prinsenberg. Lezen Biografisch leren en werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN