De kracht van de kudde

De kracht van de kudde - Linda Kohanov | Fthsonline.com

...d is groot en complex geworden, en soms is niet meer zo duidelijk tot welke kudde je eigenlijk behoort, en wie nu eigenlijk de leeuwen zijn ... Leiderschap bij paarden: de kracht van de kudde | Equinity ... . We laten onze keuzes bepalen door verzekeringsmaatschappijen. De moeilijkheden die je tegenkomt in je team, de vele vragen die je te beantwoorden krijgt en de persoonlijke problemen van je teamleden, het staat in 'De Kracht van de Kudde'. Ook zal het je niet vreemd voorkomen dat je eerst zelf moet groeien, leren en ontwikkelen voor je het geleerde in de praktijk kunt brengen als leidinggevende. Het is dus best bijzonder dat ook wij grote delen van onze tijd in grote kuddes leven, terwijl dit niet in onze natuur zit. En dat we ons ... Eponaquest NL - De Kracht van de Kudde - De Eponaquest ... ... . Het is dus best bijzonder dat ook wij grote delen van onze tijd in grote kuddes leven, terwijl dit niet in onze natuur zit. En dat we ons daar ook geregeld naar gedragen. Zo zie je maar weer: de kracht van de kudde is soms groter dan je zou willen. Meer over dit onderwerp lees je in de Roots van november 2018. Het nieuwste boek van Linda Kohanov: 'De Kracht van de Kudde - Bouwen aan sociale intelligentie en visionair leiderschap volgens de weg van het paard', is op 28 maart j.l. in het Nederlands verschenen.. Linda Kohanov zelf zal in augustus 2014 een bezoek brengen aan Nederland. Klik hier voor meer info en de data. In […] De kracht van de kudde EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschik...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Kohanov
DIMENSIE
11,83 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van de kudde.pdf

OMSCHRIJVING

Na haar baanbrekende beschrijving van "De weg van het paard, eeuwenoude spirituele ervaringswijsheid van ruiters", verplaatst Linda Kohanov de door het paard geïnspireerde inzichten over de non-verbale elementen van communicatie en leiderschap naar de wereld van onze werkvloer en relaties. We verkennen de voordelen van "niet-agressieve macht" bij het ontwikkelen van assertiviteit, het koesteren van creativiteit, het omgaan met conflicten en het verdiepen van het bewustzijn van lichaam en geest.In "Een korte geschiedenis van macht", het eerste deel van dit boek, beschrijft Kohanov culturele vernieuwers die buitengewone non-verbale vaardigheden tentoonspreidden en zo de loop van de geschiedenis veranderden, vaak te paard, zoals Winston Churchill, George Washington, Alexander de Grote en Siddhartha Gautama (de Boeddha). Ze gebruikt ook het gedrag van volwassen paardenkuddes, naast herdersculturen in Afrika en Mongolië, om theorieën over dominantiehiërarchieën te ontzenuwen, ingesleten ideeën van "survival of the fittest" aan de kaak te stellen en de macht aan te tonen van een leiderschap met wederzijds instemmen waarin de leidende rol niet vastligt.Vervolgens zet Kohanov deze lessen om in twaalf krachtige leidende principes die we allemaal in ons werkzame en persoonlijke leven kunnen toepassen. Ze doet dit op een welbespraakte en uitdagende manier. Dit is paardenwijsheid voor iedereen die goed wil functioneren in de kuddes waarvan we allemaal deel uitmaken - onze gemeenschappen, werkomgeving, familie en vriendenkring.

Wil je het boek lezen?De kracht van de kudde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Kohanov. Lezen De kracht van de kudde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN