Een leider naar Gods hart

Een leider naar Gods hart - G. Edwards | Fthsonline.com

...wing aan machtzoekers. Een bemoediging voor gekwetste onderdanen van autoritaire leiders ... Bureau ISBN - Een leider worden naar Gods hart ... . Een oproep Een leider zijn. Om een leider te zijn, hoef je geen gekozen politicus of een directeur te zijn. Een leider is iemand die anderen consequent willen volgen voor nieuwe trends en ideeën. Een mooie titel kan dat tijdelijk laten gebeuren, maar ... Een Leider naar Gods hart. Gene Edwards. € 12,50. 0 reviews Bekijk product . De Memoires van Silas. Gene Edwards. € 15,95. 0 reviews Bekijk product . Over Gideon ... Een leider naar Gods hart door G. Edwards ... . De Memoires van Silas. Gene Edwards. € 15,95. 0 reviews Bekijk product . Over Gideon. Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken. Een leider worden naar Gods hart Ken Blanchard & Phil Hodges & Kenneth Blanchard Leidinggeven kan een hele uitdaging zijn ¿ maar in Gods Woord en Jezus¿ voorbeeld ontdekken we wat God jou als leidinggevende mee wil geven. Met Gods hulp en leiding kun je de moeder zijn die je kinderen nodig hebben! Elizabeth George is de auteur van een aantal bestsellers, waaronder Een vrouw naar Gods hart. Ze is ook een veel qevraaqd spreekster op christelijke vrouwen bijeenkomsten. Boek van de week: Een leider naar Gods hart. Schrijver: Gene Edwards. Een leider die door zijn macht bedorven werd. Een leider wiens karakter ongeschonden bleef. Een leider wiens hart al bedorven was voordat hij de macht greep. Het verhaal van Saul, David en Absalom, meeslepend verteld door Gene Edwards. Een waarschuwing aan machtzoekers. Leiders naar Gods hart. Geplaatst op h in Preek door admin. Ton Heemskerk. Print page. Zoek naar: VERDIEPING. Geven is leven! Gericht op Gods aanwezigheid. GOED NIEUWS. Geef je snel op! Heb jij een getuigenis? Contactgegevens. Zondag. Louise de Colignylaan 2, 2224 VM Katwijk aan Zee. Postadres. Postbus 8, 2220 AA Katwijk. Beschrijving. Een leider naar Gods hart. ISBN 90-6067-780-3. Gene Edwards. Paperback. 120 blz. Gideon, 1997. Gewicht: 155 gram. Tweedehands/in prima staat Bijbelteksten over het Hart - Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is… Zoals water het gezicht weerspiegelt, zo weerspiegelt het hart de mens… Niets is zo onbetrouwbaar als het hart, onverbeterlijk is het, wie zal… Moge hij geven wat uw hart verlangt, en al uw plannen doen slagen… Schep, o God, een zuiver hart in mij, vernieuw mijn geest, maak mij standvastig… Wij moeten gewoon nederig zijn en daarin luisteren naar God. Bid voor hen! 7 Denk aan uw leiders, die het woord van God aan u hebben verkondigd, neem een voorbeeld aan hun geloof en kijk vooral goed hoe hun levenswandel eindigt. (Hebreeen 13:7) Leiders hebben een enorme verantwoordelijkheid, daarin moeten ze niet mensen vrezen maar juist God....

INFORMATIE

AUTEUR
G. Edwards
DIMENSIE
4,64 MB
BESTANDSNAAM
Een leider naar Gods hart.pdf

OMSCHRIJVING

Een leider die door zijn macht bedorven werd. Een leider wiens karakter ongeschonden bleef. En een leider wiens hart al bedorven was voordat hij de macht greep.Het verhaal van Saul, David en Absalom, meeslepend verteld door Gene Edwards.Een waarschuwing aan machtzoekers. Een bemoediging voor gekwetste onderdanen van autoritaire leiders. Een oproep tot overgave aan de Heer die verbroken harten zoekt.Dit is wellicht het kortste boekje over leiderschap, wellicht ook het beste.

Wil je het boek lezen?Een leider naar Gods hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Edwards. Lezen Een leider naar Gods hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN