Grote verwachtingen

Grote verwachtingen - Geert Mak | Fthsonline.com

...m. In Grote verwachtingen vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan ... Grote verwachtingen - Geert Mak | Geschiedeniswinkel ... . Het is het vervolg op het immens succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige tv-serie met de schrijver in de hoofdrol. In Europa ging over de twintigste eeuw en hoe die in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen ... 5 november verschijnt de nieuwe Geert Mak: Grote verwachtingen.In Europa 1999-2019.Donderdag 28 november spreekt hij erover in de Lutherse kerk. En vandaag publice ... Grote verwachtingen - Geert Mak - Boekrecensies ... .In Europa 1999-2019.Donderdag 28 november spreekt hij erover in de Lutherse kerk. En vandaag publiceren we voor. Grote verwachtingen is het vervolg op het immens succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige gelijknamige serie met de schrijver in de hoofdrol. Met grote verwachtingen de 21ste eeuw in. De drie dogma's van het nieuwe economische beleid: liberalisering, deregulering en privatisering: met de erfenis van econoom Milton Friedman de 21ste in. Het neoliberalisme heeft veel welvaart gebracht en logge overheden werden dankzij de prikkels van de vrije markt weer bij de tijd gebracht, maar de neoliberalistische beweging sloeg door. WWDC 2020 verwachtingen: software. Ieder jaar presenteert Apple in juni de grote software-updates die later dat jaar beschikbaar komen tijdens WWDC.Dat geeft ontwikkelaars de tijd om nieuwe functies in te bouwen in hun apps en biedt Apple de maanden om de software uitgebreid te testen met béta's. In Grote verwachtingen vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. Het is het vervolg op het immens succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige tv-serie met de schrijver in de hoofdrol. In 'Grote verwachtingen' vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. Het is het vervolg op het immens succesvolle 'In Europa' dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige tv-serie met de schrijver in de hoofdrol. 'Grote verwachtingen' gaat over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar 'In Europa' eindigde, in 1999. Mak schetst de sfeer en stemming tijdens de eeuwwisseling, het optimisme dat toen hoogtij vierde maar dat gaandeweg verdween, ... In 'Grote verwachtingen' vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. Het is het vervolg op het immens succesvolle 'In Europa' dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige tv-serie met de schrijver in de hoofdrol....

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Mak
DIMENSIE
11,35 MB
BESTANDSNAAM
Grote verwachtingen.pdf

OMSCHRIJVING

Grote verwachtingen is het vervolg op het immens succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Enkele jaren later volgde de 35-delige gelijknamige serie met de schrijver in de hoofdrol. Waar In Europa handelde over de twintigste eeuw en hoe die, in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd, gaat "Grote verwachtingen' over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar In Europa eindigde, in 1999.Mak schetst de sfeer en stemming tijdens de eeuwwisseling, het optimisme dat toen hoogtij vierde maar gaandeweg verdween, de gevoelens rond de invoering van de euro, de gevolgen van de aanslag op de Twin Towers, de toestand in Oost-Europa en Rusland, de bankencrisis, de Verenigde Staten, Noord- versus Zuid-Europa, de vluchtelingen. In Grote verwachtingen vertelt en duidt Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan.

Wil je het boek lezen?Grote verwachtingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Mak. Lezen Grote verwachtingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN