Het vergeten meisje

Het vergeten meisje - Toni Coppers | Fthsonline.com

...s de beste 'Coppers' ooit. Maar als je al boeken uit de Liese Meerhout-reeks hebt gelezen, is dit toch weer een boek dat niet in je verzameling mag ontbreken ... Het vergeten meisje - by Hanneke Tinor-Centi ... . Het vergeten meisje; €21,99 . ISBN 9789022336205 Uitgever Manteau Druk vanaf 1e Verschenen 15-05-2019 Taal Nederlands Bladzijden 320 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Literatuur. In winkelwagen . Het vergeten meisje Toni Coppers. Wat als de dader in je hoofd zit? Wijkagente Camila Bonardo is een ... In mei verscheen de nieuwste Liese Meerhout-thriller Het vergeten meisje van Toni Coppers bij Uitgeverij Manteau. Namens New Book Collective mogen wij ma ... Het vergeten meisje - Toni Coppers | 9789022336205 ... ... ... In mei verscheen de nieuwste Liese Meerhout-thriller Het vergeten meisje van Toni Coppers bij Uitgeverij Manteau. Namens New Book Collective mogen wij maar liefst 3 exemplaren van deze thriller verloten! Heel erg bedankt hiervoor! Het verhaal Wat als de dader in je hoofd zit? Wijkagente Camila Bonardo is een vrolijke jonge vrouw. Als ze bij de routinecontrole van een woning een bloedbad ......

INFORMATIE

AUTEUR
Toni Coppers
DIMENSIE
7,49 MB
BESTANDSNAAM
Het vergeten meisje.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als de dader in je hoofd zit?Wijkagente Camila Bonardo is een vrolijke jonge vrouw. Als ze bij de routinecontrole van een woning een bloedbad aantreft, slaagt ze er niet in haar collega's te alarmeren: ze gaat volledig in shock. De dagen na haar lugubere ontdekking krijgt Camila de beelden niet uit haar hoofd. Haar therapeut stelt hypnose voor om het trauma te helpen verwerken. Als Camila tijdens de hypnose de deur van haar kindertijd opent, belandt ze in een nog grotere nachtmerrie. Maar zijn haar herinneringen echt of zijn ze fantasie? De ontredderde vrouw zoekt steun bij haar vriendin en collega Liese Meerhout. Die kan het niet laten ongevraagd te gaan graven in het verleden van haar vriendin. Al snel blijkt dat Lieses nieuwsgierigheid slapende honden uit het verleden wakker maakt: Camila's leven is in gevaar…Meer boeken van Toni Coppers.

Wil je het boek lezen?Het vergeten meisje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toni Coppers. Lezen Het vergeten meisje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN