Na het paringsritueel

Na het paringsritueel - Willem Thies | Fthsonline.com

... op Paperbackradio! 22 oktober 2018 at 10:53 Comments are Disabled ... Boek: Na het paringsritueel - Geschreven door Willem Thies ... . Op 24 oktober spreekt Peter de Rijk op Paperbackradio met Willem Thies over zijn net verschenen dichtbundel Na het paringsritueel. Het is alweer de vijfde bundel van deze talentvolle en terecht gelauwerde dichter. Maydianne Andrade, biologe, onderzocht het paringsritueel bij deze dieren en kwam tot een opmerkelijke vondst. ... Het bleek te werken want spoedig na de vertoning begon ze er aan. 6. Willem Thies draagt voor op de Nacht van de Poëzie uit de bu ... bol.com | Na het paringsritueel, Willem Thies ... ... . 6. Willem Thies draagt voor op de Nacht van de Poëzie uit de bundel Na het paringsritueel in Tivoli Vredenburg, Utrecht. Een filmpje van de VPRO. Het broeit in deze bundel. Hoe zou het zijn als wij leefden als de dieren, zo fysiek en zintuiglijk? In Na het paringsritueel viert, eert en memoreert Thies het grootouderlijk erf, het ouderlijk huis, een dierbare vriend die zijn broer verloor aan een zelfverkozen dood, een dichter die hem lief was en stierf, een kind dat onder het puin vandaan wordt gehaald en dat 'het grijs uit zijn haar ... Koop nu Na het paringsritueel van Willem Thies bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Na het paringsritueel. Het broeit in deze bundel. Hoe zou het zijn als wij leefden als de dieren, zo fysiek en zintuiglijk? In Na het paringsritueel viert, eert en memoreert Thies het grootouderlijk erf, het ouderlijk huis, een dierbare vriend die zijn broer verloor aan een zelfverkozen dood, een dichter die hem lief was en stierf, een kind dat onder het puin vandaan wordt gehaald en dat ......

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Thies
DIMENSIE
3,10 MB
BESTANDSNAAM
Na het paringsritueel.pdf

OMSCHRIJVING

Het broeit in deze bundel. Hoe zou het zijn als wij leefden als de dieren, zo fysiek en zintuiglijk? In Na het paringsritueel viert, eert en memoreert Thies het grootouderlijk erf, het ouderlijk huis, een dierbare vriend die zijn broer verloor aan een zelfverkozen dood, een dichter die hem lief was en stierf, een kind dat onder het puin vandaan wordt gehaald en dat "het grijs uit zijn haar' wrijft. Dat doet hij in vitale gedichten met fonkelende beelden. Poëzie die vervoert.

Wil je het boek lezen?Na het paringsritueel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Thies. Lezen Na het paringsritueel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN