Systema

Systema - Simon de Waal | Fthsonline.com

...t-tijdperk. Tijdens de trainingen leer je met persoonlijke instructie, al stoeiend je lichaam zo in te zetten dat jij jezelf beschermt, en een aanvaller kan controleren of uitschakelen ... Systema Alkmaar - Systema is een Russische krijgskunst ... . Systema is natuurlijk en vrij, met weinig strikte regels, standen of beperkingen. Alles is gebaseerd op instinctieve reacties, individuele sterktes en karaktereigenschappen, speciaal om snel te leren. Nederlandse Systema Associatie. De Nederlandse Systema Associatie is de oudste Systema school in de Benelux. Systema is een Russische militaire gevechtstechniek. De basis wordt gevormd door het toepassen van biomec ... Systema - QMA systema Utrecht ... . De Nederlandse Systema Associatie is de oudste Systema school in de Benelux. Systema is een Russische militaire gevechtstechniek. De basis wordt gevormd door het toepassen van biomechanische principes (natuurkundige principes toegepast op levende wezens) en de regel dat er geen regels gelden als je moet overleven in extreme situaties: No Sport - No Rules! Millions of customers in 110 countries around the world use Sistema ® products to help make their life a little easier. Everywhere Sistema® containers are used, people find a purpose that suits their lifestyle; from drink bottles to lunch boxes, and microwave mugs to kitchen storage boxes. Systema" Simon de Waal Uitgever: Lebowski Nederlands eerste druk juni 2019 Paperback 256 pagina's ISBN 9789048840007 Mikhail Pavlik was eind jaren tachtig een van de wetenschappers aan het Vector Instituut in Rusland. NIEUW; www.systema-mysafehouse.nl - A...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon de Waal
DIMENSIE
12,54 MB
BESTANDSNAAM
Systema.pdf

OMSCHRIJVING

Na de val van het communisme vluchtten eind jaren tachtig veel wetenschappers van het geheime Russische laboratorium Vector, waar dodelijke virussen werden ontwikkeld, naar het Westen. Als dertig jaar later een van hen wordt vergiftigd in Edinburgh, gaat zijn dochter Sookie achter de daders aan. Tegelijkertijd ontdekt Alex in Amsterdam dat de kist van zijn moeder uit het gezamenlijke graf van zijn ouders is verdwenen. Heeft het Russische verleden van zijn vader er iets mee te maken? Iemand lijkt op jacht naar de gevluchte wetenschappers en de virussen die ze meesmokkelden. Maar waarom? Zowel Sookie als Alex begint een koortsachtige zoektocht, die gevaarlijker zal blijken dan ze dachten.

Wil je het boek lezen?Systema in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon de Waal. Lezen Systema Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN