Wat als dit waar is?

Wat als dit waar is? - William Gijsen | Fthsonline.com

...r 2017 heeft God zich laten horen. Het zit God immers hoog dat Hij wordt doodgezwegen en daarom verkiest Hij nu te spreken ... Wat als dit waar is? van William Gijsen | Boek en ... ... . God geeft aan dat Hij eindelijk zelf de ... Wat als dit waar is? Een interview met God. William Gijsen . Het is totaal ongeloofwaardig en van de pot gerukt dat God ook maar ooit een interview zou geven. God bestaat immers niet en zelfs als Hij zou bestaan dan is Hij zeker geen persoon, maar een soort kracht. ... 7 dingen waar narcisten heel bang voor zijn: 1) Narcisten zijn heel bang voor verlating en afwijzing. Als je dreigt ... WAAR | Dé cadeauwinkel voor bijzondere, duurzame producten ... . ... 7 dingen waar narcisten heel bang voor zijn: 1) Narcisten zijn heel bang voor verlating en afwijzing. Als je dreigt met weggaan worden ze razend en gaan je straffen en dreigen. En overstelpen je met liefde als het je gelukt is weg te gaan. Voegen we dit toe aan onze voorbeeldpagina in Kladblok, dan komt dit eruit te zien zoals weergegeven in onderstaande afbeelding. Inmiddels zal je een idee gekregen hebben van wat HTML en CSS is en wat je ermee kan. Meer dan je een idee geven is in dit artikel echter ook niet mogelijk. Want de mogelijkheden van HTML en CSS zijn eindeloos. Op dit moment overleeft geen enkele patiënt na de diagnose. Het relatief kleine aantal patiënten maakt dat investeringen in wetenschappelijk onderzoek niet interessant zijn voor farmaceutische bedrijven of de overheid. De Stichting ALS Nederland is de belangrijkste financier van dit onderzoek in Nederland. BIC staat letterlijk voor Bank Identifier Code. Dit betekent dat je met behulp van de BIC-code een bepaalde bank kunt identificeren. Vooral voor banken zelf is deze code erg handig, omdat ze zo gemakkelijk kunnen zien waar geldstromen vandaan komen. Ook wordt er zo hier en daar nog gebruik gemaakt van de oude naam; de SWIFT-code. Interview Italiaanse coronadokter Italiaanse arts: 'Als dit alles is wat Nederland doet, hebben jullie over een week 4.000 besmettingen' Een arts in Piacenza legt uit hoe het virus huishoudt bij grote getallen: jong en oud opgenomen, in 240 van de 400 bedden liggen patiënten met covid-19....

INFORMATIE

AUTEUR
William Gijsen
DIMENSIE
8,4 MB
BESTANDSNAAM
Wat als dit waar is?.pdf

OMSCHRIJVING

Het is totaal ongeloofwaardig en van de pot gerukt dat God ook maar ooit een interview zou geven. God bestaat immers niet en zelfs als Hij zou bestaan dan is Hij zeker geen persoon, maar een soort kracht.En toch, op 23 september 2017 heeft God zich laten horen. Het zit God immers hoog dat Hij wordt doodgezwegen en daarom verkiest Hij nu te spreken.God geeft aan dat Hij eindelijk zelf de juiste uitleg wil geven over allerhande beweringen, die in Zijn naam gedaan zijn. Hij geeft ongezouten Zijn mening.Alle gangbare wereldvisies zet Hij op zijn kop en dat zal voor heel veel controversie zorgen, maar de voorgestelde oplossingen zijn zo geniaal, dat het niet meer uitmaakt of ze nu al dan niet van God komen.De vaak humoristische replieken van God maken het lezen van dit interview sprankelend origineel. De wijsheid van Zijn antwoorden dwingt de lezer zich de vraag te stellen: Wat als dit waar is?

Wil je het boek lezen?Wat als dit waar is? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur William Gijsen. Lezen Wat als dit waar is? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN