De groeten aan de koningin

De groeten aan de koningin - Karin Anema | Fthsonline.com

...groeten aan de koningin bij reisgids-kopen ... De groeten aan de koningin | Reinders Oisterwijk B.V. ... .nl. De online reisgidsen specialist. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Anema, Karin - De groeten aan de koningin Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. In De groeten aan de koningin beschrijft Karin Anema een avontuurlijke reis door een fascinerend land dat nog steeds een voelbare band met Nederland heeft. In Suriname kruist Nederland voortdurend ... De groeten aan de koningin | Gratis boeken downloaden in ... ... . In Suriname kruist Nederland voortdurend je pad. Daarmee is het boek tegelijkertijd een confrontatie met onze eigen geschiedenis. In De groeten aan de koningin beschrijft Karin Anema een avontuurlijke reis door een fascinerend land dat nog steeds een voelbare band met Nederland heeft. Al ben je in een ander land, Nederland kruist voortdurend je pad. Daarmee is het boek tegelijkertijd een confrontatie met onze eigen geschiedenis. Ook weer niet helemaal terecht, maar aan de andere kant … Ai baya, zo dein ik dan verder, beide zijden kan ik begrijpen. But where does that leave me? Tussen wal en schip? Of ergens geworteld waar ik niet was geplant? Marieke Visser. Karin Anema, De groeten aan de koningin. Amsterdam & Antwerpen, Atlas, 2007. ISBN 9789045012063 Karin Anema baant zich in haar eentje een weg door Suriname en raakt in de ban van de rijkdom aan culturen en van het betoverende binnenland. Van Paramaribo tot De groeten aan de koningin, Karin Ane...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Anema
DIMENSIE
9,51 MB
BESTANDSNAAM
De groeten aan de koningin.pdf

OMSCHRIJVING

Switi Sranan, een land zo anders dan Nederland en toch vertrouwd; zo ver weg en toch dichtbij. Karin Anema baant zich in haar eentje een weg door Suriname en raakt in de ban van de rijkdom aan culturen en van het betoverende binnenland. Van Paramaribo tot in het hart van de Amazone heeft ze verrassende ontmoetingen. Haar voorliefde voor met de grond en de natuur vergroeide inheemsen brengt haar naar het ongerepte oerwoud van de indianen.Met hen gaat ze op expeditie en vaart ze door talrijke gevaarlijke stroomversnellingen. Tijdens een van haar tochten ontmoet ze de marrons, de nakomelingen van gevluchte slaven, en ervaart ze de mystieke kracht van een traditionele medicijnman. In De groeten aan de koningin beschrijft Karin Anema een avontuurlijke reis door een fascinerend land dat nog een voelbare band met Nederland heeft. Al ben je in een heel ander land, Nederland kruist voortdurend je pad. Daarmee is het boek tegelijkertijd een confrontatie met onze eigen geschiedenis.

Wil je het boek lezen?De groeten aan de koningin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Anema. Lezen De groeten aan de koningin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN