Digitale denkers aan het werk

Digitale denkers aan het werk - Joris Merks-Benjaminsen | Fthsonline.com

... een slimme reisgids geschreven voor al die digitale denkers die zich een weg moeten weten te vinden in de Digitale Wereld ... Boek: Digitale denkers aan het werk - Springest ... . Hij heeft ook een handleiding geschreven voor managers en leidinggevenden van wat oudere generaties in gemeentelijke organisaties over hoe digitale denkers kijken, denken en doen. Digitale experts zijn vaak jonge mensen die zich als specialisten ontwikkelen. Ze spreken niet dezelfde taal als de (vaak oudere) bedrijfsleiding. Aan het woord is Joris Merks- Benjaminsen, auteur van het boek 'Digitale denkers aan het werk'. 'Digitale experts krijge ... bol.com | Digitale denkers aan het werk | 9789462761346 ... ... . Aan het woord is Joris Merks- Benjaminsen, auteur van het boek 'Digitale denkers aan het werk'. 'Digitale experts krijgen vaak niet of niet snel genoeg de belangrijke onderwerpen op de agenda. Digitale denkers aan het werk is een boek voor jonge professionals van generatie Y, grofweg geboren tussen 1980 en 2000. Deze 'millennials' hebben andere werkwijzen dan vorige generaties, zijn wars van kantoorpolitieke spelletjes en kennen geen wereld zonder internet. Digitale denkers aan het werk 1e druk is een boek van Joris Merks-Benjaminsen uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789462761346 Digitale denkers aan het werk is een boek voor jonge professionals van generatie Y, grofweg geboren tussen 1980 en 2000. Digitale denkers aan het werk is een boek voor jonge professionals van generatie Y, grofweg geboren tussen 1980 en 2000. Deze 'millennials' hebben andere werkwijzen dan vorige generaties, zijn wars van kantoorpolitieke spelletjes en kennen geen wereld zonder internet. Joris Merks-Benjaminsen toont hoe zij hun kennis en mentaliteit kunnen inzetten v De titel doet iets anders vermoeden. Digitale denkers aan het werk gaat niet over het werk van innovatieve denkers in het digitale tijdperk, zoals Steve Jobs en Mark Zuckerberg, óf over de digitale pioniers van deze tijd, zoals Alexander Klöpping. Digitale denkers aan het werk is een boek voor jonge professionals van generatie Y, grofweg geboren tussen 1980 en 2000. Deze 'millennials' hebben andere werkwijzen dan vorige generaties, zijn wars van kantoorpolitieke spelletjes en kennen geen wereld zonder internet. Joris Merks-Benjaminsen toont hoe zij hun kennis en mentaliteit kunnen inzetten voor de organisaties waar zij werken, maar ook ... Digitale denkers aan het werk is een boek voor jonge professionals van generatie Y, grofweg geboren tussen 1980 en 2000. Deze 'millennials' hebbe...

INFORMATIE

AUTEUR
Joris Merks-Benjaminsen
DIMENSIE
7,95 MB
BESTANDSNAAM
Digitale denkers aan het werk.pdf

OMSCHRIJVING

Digitale denkers aan het werk 1e druk is een boek van Joris Merks-Benjaminsen uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789462761346 Digitale denkers aan het werk is een boek voor jonge professionals van generatie Y, grofweg geboren tussen 1980 en 2000. Deze 'millennials' hebben andere werkwijzen dan vorige generaties, zijn wars van kantoorpolitieke spelletjes en kennen geen wereld zonder internet. Joris Merks-Benjaminsen toont hoe zij hun kennis en mentaliteit kunnen inzetten voor de organisaties waar zij werken, maar ook voor hun persoonlijke doelen en idealen. Daarnaast legt het boek uit hoe millennials hun eigen rol binnen het bedrijf kunnen vormgeven, hun persoonlijke groei kunnen stimuleren en hoe ze constructief kunnen samenwerken met de mensen om hen heen, zodat ze waardevol werk kunnen verrichten met grote (financiële en intrinsieke) voldoening. Dit boek is ook voor alle managers, leidinggevenden en CEO's die millennials in dienst hebben en willen houden. De jonge professionals van generatie Y hebben unieke vaardigheden waar organisaties nog te weinig gebruik van weten te maken. Digitale denkers aan het werk laat zien hoe millennials kunnen excelleren op de werkvloer die nog veelal door oudere generaties wordt gedomineerd.

Wil je het boek lezen?Digitale denkers aan het werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joris Merks-Benjaminsen. Lezen Digitale denkers aan het werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN