Sterrenjacht

Sterrenjacht - Hella S. Haasse | Fthsonline.com

...erberg 125 jaar. Oosterberg viert dat feest graag samen met haar klanten en introduceert daarom Sterrenjacht: het nieuwe spaarprogramma ... GEWEEST: Op sterrenjacht in de Museumfabriek ... . De sterrennacht is een schilderij van de Nederlandse postimpressionistische kunstschilder Vincent van Gogh.Het is geschilderd in olieverf op doek en meet 73 bij 92 cm. Het wordt gezien als een van zijn grootste meesterwerken.Het behoort tot de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York Sterrenjacht Het spannendste burgerschap spel van Nederland! Docenten kunnen zich aanmelden bij Kennisster. Aanmelden. Burgerschap een saai vak? Niet meer met dit spel. Maak van onderwijs een onwijs gave ervaring met Sterrenjacht!  Ben ji ... Oosterberg introduceert Sterrenjacht - Oosterberg ... . Aanmelden. Burgerschap een saai vak? Niet meer met dit spel. Maak van onderwijs een onwijs gave ervaring met Sterrenjacht!  Ben jij een ... Sterrenjacht door Hella S. Haasse. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ... Sterrenjacht. De komende twee jaar moeten alle 2200 Nederlandse hotels worden bezocht en beoordeeld. De classificatie wordt opnieuw bepaald, de gewilde sterren opnieuw verdeeld.... Mac van Dinther 7 febru...

INFORMATIE

AUTEUR
Hella S. Haasse
DIMENSIE
10,21 MB
BESTANDSNAAM
Sterrenjacht.pdf

OMSCHRIJVING

Hella S. Haasse publiceerde in 1950 onder het pseudoniem C.J. van der Sevensterre het feuilleton Sterrenjacht in Het Parool. Samen vormen de teksten een spannende en hilarische roman zonder literaire pretenties. Begin 2007 vond ze het feuilleton bij toeval terug; voor het eerst verschijnt dit curiosum nu in boekvorm.Hella S. Haasse, veel bekroond schrijfster van een monumentaal oeuvre, over Sterrenjacht: 'Ik had de tekst al meer dan een halve eeuw niet gezien en ook nu nog vind ik het een heel vermakelijk verhaal. Ik zie ook dat ik het destijds met plezier heb geschreven.'Sinterklaasavond, de jaren dertig. Caspar-Jan ontvangt in het pension waar hij woont een geheimzinnig pakketje zonder afzender. Daarin zitten een versje over de Zeven Provinciën en een zevenpuntige ster van granaten, gevat in goud. Op de achterzijde staat er met kleine lettertjes 'Groeningen' in gegraveerd.Zijn rijke tante Arabella, niet toevallig de eigenares van een ster met de inscriptie 'Zeeland', vertelt hem dat wie in het bezit komt van alle zeven sterren met provincienamen, zal vernemen waar een schat verborgen is.Caspar-Jan gaat op sterrenjacht en algauw volgen de verwikkelingen elkaar in steeds hoger tempo op. Door slimme listen en kolderieke verwarring vindt hij een aantal sterren, maar hij verliest ze ook weer even snel. Zal het hem lukken de schat te vinden en rijk te worden?

Wil je het boek lezen?Sterrenjacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hella S. Haasse. Lezen Sterrenjacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN