Vertelkunst in de bijbel

Vertelkunst in de bijbel - J. Fokkelman | Fthsonline.com

...stel Vertelkunst in de bijbel van J. Fokkelman ... Vertelkunst in de bijbel - 9789023903239 - De Fakkel ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd van der Woude, AS 1996, ' Recensie: Jan Fokkelman, Vertelkunst in de Bijbel. Een handleiding bij literair lezen ', Kerk en Theologie, vol. 4, pp. 351 - 353. De teksten van de bijbel zijn een product van verbeeldingskracht. Ze komen daarom het best tot hun recht als ze met verbeeldingskracht beantwoord worden. Dat is mogelijk als we hun literaire zijnswi ... Vertelkunst in de bijbel - bibliotheek.nl ... . Dat is mogelijk als we hun literaire zijnswijze serieus nemen en onszelf scholen in de kenmerken, spelregels en structuur van het vertellen en dichten. Deze uitgave stelt lezers die geen Hebreeuws Vertelkunst in de bijbel 1e druk is een boek van J. Fokkelman uitgegeven bij Vbk Media. ISBN 9789023903239 De teksten van de bijbel zijn een produkt van verbeeldingskracht. Ze komen daarom het best tot hun recht als ze met verbeeldingskracht beantwoord worden. Inleidingen op de Bijbel. 35 resultaten binnen deze selectie. pagina 1 van 2. Infographic bijbel Sawrey, Karen. voorraad onbekend. € 34,99 . Bekijken. ... VERTELKUNST IN DE BIJBEL FOKKELMAN, J. voorraad onbekend. € 21,99 . Bekijken. OVERZICHT VAN DE INHOUD VAN DE BIJBELBOE. voorraad onbekend. € 1,- Overzicht van geraadpleegde literatuur Aberbach, M., Labor, Crafts and Commerce in Ancient Israel, Jeruzalem 1994.Abusch, T., 'Marduk', in: Toorn, K. van der e.a ... Vertelkunst in de bijbel | ISBN 9789023903239 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vertelkunst in de bijbel (Paperback) J. Fokkelman. Beoordeel dit product . Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. € 21,99. Direct leverbaar. Sinds 2015 lid van Thuiswinkel Waarborg Binnen 14 dagen gratis retourneren Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) Ga door naar navigatie Ga direct naar de inhoud ... Het Boek; Naardense Bijbel; Willibrord Vertaling; Groot Nieuws Bijbel; Speciale bijbels. Bijbel met uitleg (BMU) Huwelijksbijbels; Jongerenbijbels; Samenleesbijbel; Studiebijbels; Vrouwenbijbels; Mannenbijbel HSV; Bijbel tip. Kinderbijbels. Kinderbijbel Peuters; Kinderbijbel Kleuters ... Vertelkunst in de bijbel 1e druk is een boek van J. Fokkelman uitgegeven bij Vbk Media. ISBN 9789023903239 De teksten van de bijbel zijn e...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Fokkelman
DIMENSIE
9,77 MB
BESTANDSNAAM
Vertelkunst in de bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Vertelkunst in de bijbel 1e druk is een boek van J. Fokkelman uitgegeven bij Vbk Media. ISBN 9789023903239 De teksten van de bijbel zijn een produkt van verbeeldingskracht. Ze komen daarom het best tot hun recht als ze met verbeeldingskracht beantwoord worden. Dat is mogelijk als we hun literaire zijnswijze serieus nemen en onszelf scholen in de kenmerken, spelregels en structuur van het vertellen en dichten. Deze uitgave stelt lezers die geen Hebreeuws en Grieks kennen in staat het verhalend proza zelfstandig en creatief te lezen. Dat gebeurt via een kennismaking met vertelkunde: de voornaamste beginselen en instrumenten ervan worden in heldere taal uiteengezet, aan de hand van zorgvuldig gekozen oefenteksten waarin de lezer steeds dieper doordringt dankzij telkens wisselende invalshoeken.

Wil je het boek lezen?Vertelkunst in de bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Fokkelman. Lezen Vertelkunst in de bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN