Hoe word ik wereldfietser?

Hoe word ik wereldfietser? - Marja Kerst | Fthsonline.com

...er gezelschap, logeren onderweg, veiligheid en omgangsvormen, het weer, verkeer en de wegen ... Hoe word ik wereldfietser? [e-Book] - Marja Kerst - (ISBN ... ... ... het komt allemaal aan bod. Doe je voordeel met de praktische adviezen van ervaren wereldfietsers en ontdek dat ook jij het Hoe word ik wereldfietser? biedt praktische informatie over het plannen van je tocht. De fiets, kosten, je gezondheid, je route uitstippelen, met of zonder gezelschap, logeren onderweg, veiligheid en omgangsvormen, het weer, verkeer en de wegen... het komt allemaal aan bod. Hoe Word Ik Wereldfietser ? Beproefd stappenplan voor een ge ... Hoe Word Ik Wereldfietser? | Fietsvakantiewinkel.nl ... ... het komt allemaal aan bod. Hoe Word Ik Wereldfietser ? Beproefd stappenplan voor een geslaagde fietsreis. Tweede druk 2018. Super enthousiasmerend boek voor uw wat grotere fietsplannen. Onzin om alles helemaal zelf uit te moeten zoeken. Hier wordt het nog eens prettig uitgewerkt allemaal, zonder te veel aan hoogdravend gedoe. Hoe word ik wereldfietser? | ISBN 9789401412445 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoe word ik wereldfietser . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug. In het boek 'Hoe word ik een wereldfietser' gaan zij uitgebreid in op alle facetten die komen kijken bij het organiseren en uitvoeren van een geslaagde fietsreis. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: geschiktheid, planning, materiaal, veiligheid, weersomstandigheden en er is zelfs een hoofdstuk gewijd aan wildlife. Het boek Hoe word ik wereldfietser?, geschreven door Marja Kerst, Pim Verver, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Hoe word ik wereldfietser? Subtitle: Beproefd stappenplan voor een geslaagde fietsreis. Marja Kerst. Pim Verver. Prijs: € 21,99: Prijs: € 19,99 - Beproefd stappenplan voor een geslaagde fietsreis - "Met getuigenissen van ervaren wereldfietsers. Wat beweegt de wereldfietser? Is het zwaar? Kan ik het ook? Hoe word ik w...

INFORMATIE

AUTEUR
Marja Kerst
DIMENSIE
9,61 MB
BESTANDSNAAM
Hoe word ik wereldfietser?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe word ik wereldfietser? biedt praktische informatie over het plannen van je tocht. De fiets, kosten, je gezondheid, je route uitstippelen, met of zonder gezelschap, logeren onderweg, veiligheid en omgangsvormen, het weer, verkeer en de wegen... het komt allemaal aan bod.Doe je voordeel met de praktische adviezen van ervaren wereldfietsers en ontdek dat ook jij het kunt. Of je nu voor een jarenlange tocht over de aardbol kiest, of eropuit trekt voor een paar Europese weken. De wereld begint om de hoek. Just pedal and go!

Wil je het boek lezen?Hoe word ik wereldfietser? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Kerst. Lezen Hoe word ik wereldfietser? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN