Ik beken

Ik beken - Jo Spain | Fthsonline.com

...door die herinnering wordt Ferry lid van de verzetsgroep die vanuit zijn ouderlijk huis opereert ... werkwoord bekennen vervoegen - Mijnwoordenboek ... . Drie maanden later wordt hij verraden en samen met zijn ... Ik beken Jood te zijn, indien gewenst, omdat ik toch wel als zodanig zal worden ontmaskerd. Ik beken Jood te zijn, indien gewenst, om de geschiedenis van mijn ouders en mijn ouders zelf niet te ... De 'ik beken tag' gaat op zoek naar heimelijke genoegens en verborgen eigenschappen. Een tag is trouwens een stokje dat wordt doorgegeven onder bloggers. Jo Spain: een naam die u ... Ik beken | Boeken | Elise G. Lengkeek ... . Een tag is trouwens een stokje dat wordt doorgegeven onder bloggers. Jo Spain: een naam die u moet onthouden, want Ik beken is een mooie thriller. Het begint met een indrukwekkend portret van Julie, een net katholiek meisje van het Ierse platteland, dat als een blok valt voor de charmante Harry McNamara. Zij: lerares op een middelbare school, hij: een bankier van, wat later blijkt, louche […] Ik beken wist van deze begane paden af te stappen. Ook al was de moord al 'opgelost' in de eerste paar pagina's, als lezer wist je vanaf het begin dat dat niet het hele verhaal was. En je bleef lezen om achter dat verhaal te komen, want spannend was het absoluut. Lees „Ik beken" door Elise G. Lengkeek verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ferry wordt in 1927 in Soerabaja geboren als zoon van een half-Javaanse moeder en een Nederlandse vader. Hij heeft een z... Ik ben Joke en ik ben newborn- en gezinsfotograaf bij Precious People Media. Ik vind het belangrijk dat een fotoshoot bij mij niet alleen hele mooi foto's oplevert, maar ook een bijzonder fijne ervaring is. Het helpt daarbij enorm dat ik zelf moeder ben van drie kleine kinderen (4,2 en bijna 1). Vertalingen in context van "Ik beken" in Nederlands-Frans van Reverso Context: ik beken dat Ik beken 18 maart 2020 Dré Wolput. Meer dan een maand geleden, was ik nog van mening dat de media toch wel erg in overdrive waren gegaan. Meer bepaald in de aanhoudende stroom van berichten over het coronavirus. Het was toen allemaal nog een beetje ver van ons bed. Ja ik beken, ik heb dus ook zo'n tic.. En hoewel ik erg van mooie schoenen hou zou ik dat nog geen tic willen noemen. Nee, ik heb als interieur liefhebber natuurlijk een voorliefde voor meubels en woon accessoires. Als je mijn man zou vragen wat dan het product is wat ik onweerstaanbaar vind, zal hij waarschijnlijk zeggen; Alles! Ik beken: ik heb gesms't voor Charly. AD-verslaggever Angela de Jong is een van de miljoenen kijkers naar The Voice of Holland en geeft elke week haar mening....

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Spain
DIMENSIE
3,61 MB
BESTANDSNAAM
Ik beken.pdf

OMSCHRIJVING

Bankier Harry McNamara wordt in zijn huis op brute wijze vermoord, onder de ogen van zijn vrouw. Al snel meldt de indringer zich bij de politie. Slachtoffer en dader zijn bekend, maar het motief?"Ik beken' van Jo Spain is een thriller over corruptie en vergelding. Voormalig bankier Harry McNamara wordt in zijn eigen huis op brute wijze vermoord, onder de ogen van zijn vrouw Julie. Het heeft er alle schijn van dat Harry's vele zonden - corruptie en verraad - hem noodlottig zijn geworden. Een uur later meldt de indringer zich bij de politie en legt een bekentenis af. Er zijn nu een slachtoffer, een verdachte en een ooggetuige. Case closed. Maar de aanhoudende onrust van Julie geeft aanleiding voor twijfel. Is de verklaring van de dader ingegeven door schuldgevoel of is het zijn eerste stap in een groter plan? Jo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Haar debuut "Ik beken' werd een bestseller in Ierland. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin.

Wil je het boek lezen?Ik beken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Spain. Lezen Ik beken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN