Tim Visser

Tim Visser - Suse van Kleef | Fthsonline.com

...ng Oranje. In 2004 werd door zijn toenmalige coach bij Rugby Club Hilversum (Hans-Peter van Heusden) een team (The Bull Frogs/Witte Raven) geformeerd rond Tim Visser, JayJay Boske en Fedde Lingsma om mee te doen aan het Internationale ... Toprugbyer Tim Visser? 'De meest arrogante jongen die ik ... ... ... Tim Visser heeft vrijdag zijn afscheid als professioneel rugbyer aangekondigd. De 31-jarige geboren Nederlander stopt na afloop van het seizoen van zijn Engelse club Harlequins. Geschreven bij Tim Visser. Tim Visser is een hele grote in de rugby-wereld maar voor velen nog onbekend. Boeken over personen in de sport zijn vaak slecht geschreven. Deze keer niet! Het is echt leuk beschreven en leest heerlijk weg. ... Tim Visser uit Rotterdam - Advertenties op Marktplaats ... . Geschreven bij Tim Visser. Tim Visser is een hele grote in de rugby-wereld maar voor velen nog onbekend. Boeken over personen in de sport zijn vaak slecht geschreven. Deze keer niet! Het is echt leuk beschreven en leest heerlijk weg. Het werd tijd dat deze man in de schijnwerpers werd gezet. Suse van Kleef had dat goed door! Bekijk het profiel van Tim Visser op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Tim heeft 5 functies op zijn of haar profiel. Be...

INFORMATIE

AUTEUR
Suse van Kleef
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
Tim Visser.pdf

OMSCHRIJVING

Beroemd in het buitenland, anoniem in eigen land. Tim Visser is de beste Nederlandse rugbyer ooit, maar speelt voor Schotland. Het verhaal van een jongen met een enorm talent die kiest voor het avontuur en via een kostschool in Engeland de stap maakt naar het betaald rugby in Newcastle. Door een transfer naar een topteam in Edinburgh groeit hij uit tot een belangrijke speler in het Schotse Rugby.Een boek over keiharde kleedkamerwetten en rugbytradities. Over een 'hooligans game played by gentlemen', over drank en het doodslaan van konijntjes op trainingskamp. Maar ook over topsport, offers brengen, sportief succes en geld.

Wil je het boek lezen?Tim Visser in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suse van Kleef. Lezen Tim Visser Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN