Stergetuige

Stergetuige - Rachel Dylan | Fthsonline.com

... Dylan is tien jaar lang advocate geweest en kent de juridische wereld dus van binnenuit ... Stergetuige - Rachel Dylan - 9789043531900 ... . Ze schrijft christelijke juridische thrillers die de lezer op het puntje van zijn stoel houden, zoals 'Fataal bewijs' en 'Stergetuige'. Stergetuige van Rachel Dylan is een juridische thriller, waarin aanklaagster Sophie Dawson onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen? De wereld van Sophie Dawson staat op z'n kop nadat zij als enige getuige is geweest van een dubbele moord door een bende. Stergetuige door Dylan, Rachel, EAN 9789043531900. Let op: om deze website goed te kun ... Stergetuige - devriesvanstockum.nl ... . Stergetuige door Dylan, Rachel, EAN 9789043531900. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Rachel Dylan is tien jaar lang advocate geweest en kent de juridische wereld dus van binnenuit. Ze schrijft christelijke juridische thrillers die de lezer op het puntje van zijn stoel houden, zoals 'Fataal bewijs' en 'Stergetuige'. 'Stergetuige' van Rachel Dylan is een juridische thriller, waarin aanklaagster Sophie Dawson onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen? De ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Dylan
DIMENSIE
9,92 MB
BESTANDSNAAM
Stergetuige.pdf

OMSCHRIJVING

"Stergetuige' van Rachel Dylan is een juridische thriller, waarin aanklaagster Sophie Dawson onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen?De wereld van Sophie Dawson staat op z'n kop nadat zij als enige getuige is geweest van een dubbele moord door een bende. Sophie krijgt een bodyguard toegewezen, Cooper Knight, maar door alle bedreigingen weten Sophie en Cooper al snel niet meer wie ze wel en niet kunnen vertrouwen. Sophie is vastberaden om te vechten voor gerechtigheid. Kan Cooper zich, ondanks de aantrekkingskracht tussen hen, focussen op het beschermen van Sophie, zodat zij haar zoektocht naar de waarheid kan voortzetten?Rachel Dylan heeft al meerdere juridische thrillers op haar naam staan, waaronder "Fataal bewijs'.

Wil je het boek lezen?Stergetuige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Dylan. Lezen Stergetuige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN