Voorland

Voorland - Octavie Wolters | Fthsonline.com

...tekende punt lands of den hoek, waarop een vaartuig aanhoudt ... Synoniemen van voorland; ander woord voor voorland ... ... . Vandaar, dat men van het eene of andere zegt dat het iemands voorland is, wanneer hij op zoo iets, uithoofde van zijne omstandigheden rekenen moet, of het er naa... VOORLAND is een bureau voor ruimtelijke planning met een sterke expertise in het ruimtelijk instrumentarium en procesbegeleiding. Ons bureau heeft een ruime ervaring met de opmaak en opvolging van de klassieke planologische instrumenten (zoals verkavelingsplannen, ruimtelijke uitvoeringsplannen en structuurplannen) maar wil deze instrumenten steeds kritisch blijven benaderen. Wij werken enkel op afspraak. Voor attesten en formulieren ... Warme dagen - De website van praktijkvoorland! ... . Wij werken enkel op afspraak. Voor attesten en formulieren is het ook zinvol een afspraak te maken. Uw huisarts kan dan alles zorgvuldig invullen en zo onnodige misverstanden of tijdsverlies voorkomen. CORONA UPDATE - juni 2020 Gelukkig zitten we momenteel in de staart van d...

INFORMATIE

AUTEUR
Octavie Wolters
DIMENSIE
5,88 MB
BESTANDSNAAM
Voorland.pdf

OMSCHRIJVING

"Voorland' van Octavie Wolters is een fascinerende roman voor de liefhebbers van Jan Siebelink en Gerbrand Bakker. In zintuigelijk, verstild proza legt Wolters op nietsverhullende wijze de levens van haar personages bloot. "Voorland' verhaalt over Wolf Haasting, biologieleraar op een kleine mavo, eind jaren zestig. Zijn biologielokaal is voor hem een plek van relatieve veiligheid in een periode van grote veranderingen: hij staat op het punt om te trouwen als hij hoort dat zijn vader terminaal ziek is. In de nacht dat Wolf zijn kind verwekt, sterft aan de andere kant van het dorp zijn vader. Wanneer Wolf zijn zoon Otto voor het eerst vasthoudt voelt hij dat hij op het middelpunt van leven en dood is aanbeland. Hij voelt hoe het land aan hem trekt, hij voelt hoe het tandwiel van de tijd kantelt. Octavie Wolters is neerlandicus.

Wil je het boek lezen?Voorland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Octavie Wolters. Lezen Voorland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN