Gezellige verhalen

Gezellige verhalen - Marente de Moor | Fthsonline.com

...g pagina's. Steeds opnieuw worden er gewone, herkenbare mensen opgevoerd in een situatie die hen kwetsbaar maakt ... Gezellige verhalen - Querido - Singel Uitgeverijen ... . Eenzaamheid en de misconceptie over gezelligheid speelt daarbij altijd een belangrijke rol. Gezellige verhalen Marente de Moor Na haar romans waagt Marente de Moor zich nu aan verhalen, die aan intensiteit en verbeeldingskracht niet voor haar bekende werk onderdoen. De mensen die zij in hun dagelijkse levens beschrijft hunkeren allemaal naar intimiteit, maar vinden die niet zomaar bij de ander. Bestel Gezellige verhalen van Marente de Moor. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Romantisch ... Gezellige verhalen by Marente de Moor - Goodreads ... . Bestel Gezellige verhalen van Marente de Moor. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Romantische verhalen kunnen je meesleuren in een fantasiewereld en de hunkering om steeds verder te lezen, overweldigt je. Opwindende verhalen zoals stoute verhalen, pikante verhalen of seksverhalen doorbreken de dagelijkse sleur. Omring jezelf met boeken waar je je goed bij voelt. Gezellige verhalen op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Het boek 'Gezellige verhalen' is een verhalenbundel met daarin tien korte verhalen van elk ongeveer twintig pagina's. Steeds opnieuw worden er gewone, herkenbare mensen opgevoerd in een situatie die hen kwetsbaar maakt. Eenzaamheid en de misconceptie over gezelligheid speelt daarbij altijd een belangrijke rol. 2. Nijmegen. Nijmegen was voor mij de verrassing van 2016: wát een leuke stad! Overnacht bij Hotel Credible, ga SUP'pen op de Spiegelwaal, drink heerlijke koffie bij Bairro Alto of Downtown en ga borrelen bij Cali.Er is zoveel leuks dat je zeker een paar dagen kunt gaan! Lees ook deze blog met 12 tips voor Nijmegen. Gezellige verhalen - Marente de Moor In een paar zinnen zet deze schrijver een bepaalde sfeer neer. De meeste gaan over het dagelijks leven waarin dan iets bijzonders gebeurt. In een kort verhaal moet de spanning vrij vlot worden opgebouwd en dat lukt haar goed. Gezellige verhalen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Gezellige verhalen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Gezellige verhalen Bestel Gezellige verhalen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Gezellige verhalen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. 29 september verschijnt Gezellige verhalen, de verhalenbundel van Marente de Moor.Wij publiceren voor uit 'Over de Rijksweg'. 'Jarenlang hebben mijn broer en ik ontbeten met miskleunen van room en marsepein, tegen de ramen gesmeten door mijn vader, Nederlands jeugdkampioen kogelstoten 1947....

INFORMATIE

AUTEUR
Marente de Moor
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
Gezellige verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Na haar romans waagt Marente de Moor zich nu aan verhalen, die aan intensiteit en verbeeldingskracht niet voor haar bekende werk onderdoen. De mensen die zij in hun dagelijkse levens beschrijft hunkeren allemaal naar intimiteit, maar vinden die niet zomaar bij de ander. Tegen de achtergrond van hun knusse interieurs en gewoontes steekt dit gemis tragisch af, en alleen de verbeelding biedt nog troost.Een gelukkig getrouwde man blijkt opeens over bijzondere gaven te beschikken; een jonge vrouw beloert op Marktplaats haar buren, en twee gepensioneerde zeebonken gaan zonder hun echtgenotes op zoek naar een verdwenen eiland. Hoe gezellig is het eigenlijk in deze tragikomische vertellingen?

Wil je het boek lezen?Gezellige verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marente de Moor. Lezen Gezellige verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN