Handboek voor appartementbewoners

Handboek voor appartementbewoners - Cora Vonk | Fthsonline.com

...andere eigenaren. Dit praktische handboek beschrijft welke af Handboek voor appartementbewoners, Cora Vonk - Paperback - 9789461261632 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... Handboek voor appartementbewoners - Cora Vonk ... ... . Handboek voor appartementbewoners (ePUB) Bekijk alles. Handboek voor appartementbewoners Cora Vonk • Boek • paperback. Samenvatting . Jouw appartement is nooit helemaal van jou alleen. Je deelt je woning nu eenmaal met andere eigenaren. Het lezen van het "Handboek voor appartementbewoners" van Cora Vonk herinnert mij aan mijn eigen ontdekkingstocht. Een ontdekkingstocht waardoor ik de belangrijke aandachtspunten van de Verenigi ... Handboek voor appartementbewoners (e-Book) - Cora Vonk ... ... . Het lezen van het "Handboek voor appartementbewoners" van Cora Vonk herinnert mij aan mijn eigen ontdekkingstocht. Een ontdekkingstocht waardoor ik de belangrijke aandachtspunten van de Vereniging van Eigenaars leerde kennen. Prettig en praktisch Handboek voor appartementbewoners alles over het zorgeloos kopen en bewonen van een appartement en de vereniging van eigenaren. Cora Vonk. Ebook . Jouw appartement is nooit helemaal van jou alleen. Je deelt je woning nu eenmaal met andere eigenaren. Hoe voorkom ... Koop nu Handboek voor appartementbewoners van Cora Vonk bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Bestel Handboek voor appartementbewoners Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Preview - Handboek voor appartementbewoners - 17 februari 2015. Toen ik tien jaar geleden met mijn man mijn eerste appartement kocht, liet ik me vooral leiden door het mooie uitzicht en het rondkrijgen van de financiering. In gedachten waren we bezig met kleuren, ... Buy Handboek voor appartementbewoners: alles over het zorgeloos kopen en bewonen van een appartement en de vereniging van eigenaren 01 by Vonk, Cora (ISBN: 9789461261632) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Handboek voor appartementbewoners: alles over het zorgeloos kopen en bewonen van een appartement en de vereniging van eigenaren: Amazon.es: Cora Vonk: Libros en idiomas extranjeros...

INFORMATIE

AUTEUR
Cora Vonk
DIMENSIE
4,31 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor appartementbewoners.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek voor appartementbewoners 1e druk is een boek van Cora Vonk uitgegeven bij Uitgeverij Dialoog. ISBN 9789461261632 Jouw appartement is nooit helemaal van jou alleen. Je deelt je woning nu eenmaal met andere eigenaren. Hoe voorkom je dat je ruzie krijgt over het schilderwerk, het onderhoud van het dak of de bloemen in de hal? Dit praktische handboek beschrijft welke afspraken je kunt maken binnen de Vereniging van Eigenaren om problemen te voorkomen. Waar moet je op letten voordat je je handtekening zet onder een huishoudelijk reglement? Wat zijn redelijke servicekosten? Hoe organiseer je een succesvolle vergadering met je medebewoners? Cora Vonk is gespecialiseerd in het begeleiden van Verenigingen van Eigenaren en individuele bewoners van koopappartementen. Ze adviseert bij het opstellen van overeenkomsten, bemiddelt bij conflicten en geeft presentaties over zorgeloos wonen in een koopappartement.

Wil je het boek lezen?Handboek voor appartementbewoners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cora Vonk. Lezen Handboek voor appartementbewoners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN