Het Zentangle-boek

Het Zentangle-boek - Rick Roberts | Fthsonline.com

...patronen, met wel wat meer algemene informatie ... Het Zentangle-boek - Rick Roberts, Maria Thomas - (ISBN ... ... . Met enig surfen op het net kom je ook wel aardig ver. Niettemin was het aardig genoeg om het te behouden. Het thrillergeschenk is helaas uitverkocht op papier. Bij besteding vanaf €15,- aan digitale Nederlandstalige thrillers, romans of literatuur ontvang je nog wel automatisch het gratis digitale geschenk. Deze kun je binnen 24 uur synchroniseren. Deze actie geldt niet voor te reserveren, studieboeken en boeken van externe verkopers. Het zoveelste zentangle boek. Geen vernieuwe ... bol.com | Het grote Zentangle-boek, Beate Winkler ... ... . Het zoveelste zentangle boek. Geen vernieuwend boek voor degene die er al 20 in de kast heeft staan. Dan is het meer een hebbeding maar voor wie nieuw is op het gebied van zentangle een leerzaam boek waar je goed mee uit de voeten kan. Er staan leuke ideeën in maar zoals gezegd die vind je ook in de al eerder verschenen boeken. Het gaat bij zentangles om simpele, herhalende lijnen. Je kunt daardoor abstracte kunst maken. Een tekening is opgebouwd uit eenvoudige lijnen die patronen vormen. Je tekent de lijnen en herhalingen heel bewust en nauwkeurig, waardoor je je volle aandacht bij de tekening houdt en dus geen kans hebt om met je gedachten af te dwalen. Het Zentangle-boek ISBN: 9789043918671 - Zentangle: Mediteren door te tekenen De Zentangle®-methode is een eenvoudig te leren techniek waarmee je prachtige… Het grote Zentangle©-boek van Beate Winkler is met maar liefst 101 Zentangles een schatkist vol inspiratie voor iedereen die van tekenen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rick Roberts
DIMENSIE
7,22 MB
BESTANDSNAAM
Het Zentangle-boek.pdf

OMSCHRIJVING

Zentangle: Mediteren door te tekenenDe Zentangle®-methode is een eenvoudig te leren techniek waarmee je prachtige kunstwerkjes kan creëren door het herhalen van patronen ('Tangles' in het Engels). Deze fascinerende, nieuwe kunstvorm genereert rust en ontspanning. Je wordt er zen van. Ontdek de artiest in jezelf! Er bestaat geen goede of foute Zentangle, enkel een rustgevend gevoel. Zentangle® is bedacht door Rick Roberts, die jarenlang als zenmonnik leefde, en Maria Thomas, een beroemde kalligrafeerster. Dit is het eerste boek van dé bedenkers van Zentangle! In dit boek leggen Rick en Maria de filosofie achter de Zentangle® -methode uit. De auteurs vertellen hoe de Zentangle®-methode is ontstaan, welke benodigdheden essentieel zijn en hoe de methode in de praktijk kan worden gebracht. De verhalen zijn gelardeerd met persoonlijke verhalen van de auteurs en prachtige Zentangle®-kunst om volop geïnspireerd te worden.

Wil je het boek lezen?Het Zentangle-boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick Roberts. Lezen Het Zentangle-boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN