Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen

Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen - Ad Nouws | Fthsonline.com

... Een boek dat samengesteld is aan de hand van gesprekken met mensen met Parkinson en hun partners ... Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen - Ad Nouws ... ... . Het is dan ook zoals Nouws zelf aangeeft een boek van 'binnenuit'. Ad Nouws bundelde autobiografisch materiaal dat hij verzamelde in gesprekken met tientallen mensen die de ziekte van Parkinson in hun leven zagen opdoemen. In die zin is dit boek geschreven van 'binnenuit'. Het boek ordent de terugkerende elementen in de verhalen van mensen met parkinson. Heel langzaam ontstaat een grondpatroon van veranderingen die de ziekte van Parkinson 'vanbinne ... bol.com | Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen ... ... . Heel langzaam ontstaat een grondpatroon van veranderingen die de ziekte van Parkinson 'vanbinnen ... Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Bezoek het bericht voor meer. Er zijn geen beren op de weg! Volg Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer ook op, We are United! Parkinson(isme) en Verkeersdeelnemer "Parkinson maakt het leven complex, maar ook verkeer- en rijangst maken het leven complex. ... Uitgever 'Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen ... Get this from a library! Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen : hoe mensen Parkinson beleven. [Ad Nouws; Karin Evers; Parkinson Vereniging.] -- Dit boek is gebaseerd op gesprekken die de auteur had met tientallen mensen met de ziekte van Parkinson. Het boek probeert een gids te zijn waarmee mensen die deze ziekte hebben of zullen krijgen, de ... Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen Ad Nouws • Boek • paperback. Samenvatting . Ad Nouws bundelde autobiografisch materiaal dat hij verzamelde in gesprekken met tientallen mensen die de ziekte van Parkinson in hun leven zagen opdoemen. In die zin is dit boek geschreven van 'binnenuit'. Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen Boek. €22.95; Lees meer. Het Parkinson oefenboek Boek. €24.95; Alles bekijken. Omgaan Met Parkinson. parkinson anders bekeken. KVK 6583.66.42 IBAN: NL20 TRIO 0212 4908 85. Over onze stichting. Over ons; Doneren ... Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen. 30 januari 2015. Ad Nouws bundelde autobiografisch materiaal dat hij verzamelde in gesprekken met tientallen mensen die de ziekte van parkinson in hun leven zagen opdoemen. in die zin is dit boek geschreven van "binnenuit". Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen. 0 Reviews | Review toevoegen. Over hoe mensen Parkinson beleven. Wil je iemand met Parkinson beter begrijpen, dan is dit boek daar een goed hulpmiddel voor. 27-mrt-2015 - Deze pin is ontdekt door Joyce Lustenhouwer. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest....

INFORMATIE

AUTEUR
Ad Nouws
DIMENSIE
8,22 MB
BESTANDSNAAM
Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen.pdf

OMSCHRIJVING

Ad Nouws bundelde autobiografisch materiaal dat hij verzamelde in gesprekken met tientallen mensen die de ziekte van Parkinson in hun leven zagen opdoemen. In die zin is dit boek geschreven van ÔbinnenuitÕ. Het boekordent de terugkerende elementen in de verhalen van mensen met parkinson. Heel langzaam ontstaat een grondpatroon van veranderingen die de ziekte van Parkinson ÔvanbinnenÕ teweegbrengt.

Wil je het boek lezen?Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ad Nouws. Lezen Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN