Schilderen met waterverf voor Dummies

Schilderen met waterverf voor Dummies - Colette Pitcher | Fthsonline.com

...leuren mengen en met witte verf werken, voor- en achtergronden creëren en landschappen, portretten en dieren schilderen ... Schilderen met waterverf voor Dummies [e-Book] - Colette ... ... . 'Schilderen met waterverf voor Dummies' is de complete gids op het gebied van waterverfschilderkunst. Ga snel aan de slag met je eigen kunstwerk! Colette Pitcher is schilder, beeldhouwer en eigenaar van het Showcase Art Centre, waar ze ook lesgeeft. Met 'Schilderen met waterverf voor Dummies' leer je stap voor stap hoe je met waterverf adembenemende kunstwerken kunt maken. Het boek bevat duidelijke instructies en inspirerende full-colour beelden. Zo lees je alles over de juiste materialen ... bol.com | Voor Dummies - Schilderen met waterverf voor ... ... . Het boek bevat duidelijke instructies en inspirerende full-colour beelden. Zo lees je alles over de juiste materialen en hulpmiddelen, ... Stap voor stap oefen je je vaardigheden en wek je je verbeelding tot leven, zodat je zelf soortgelijke stukken met eigen onderwerpen en vlakverdelingen kunt schilderen. 'Schilderen met acrylverf voor Dummies' bevat duidelijke instructies, een grote variëteit aan projecten en stijlen, snelle tips en trucs zodat je meteen kunt starten en praktische oefeningen om je artistieke passie op te laten ... Bestel Schilderen met waterverf voor Dummies van Colette Pitcher. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Met 'Schilderen met waterverf voor Dummies' leer je stap voor stap hoe je met waterverf adembenemende kunstwerken kunt maken. Het boek bevat duidelijke instructies en inspirerende full-colour beelden. Zo lees je alles o. Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door ... Schilderen met waterverf voor Dummies direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kunstboek-kopen.nl. De online kunstboeken specialist. Schilderen met waterverf voor Dummies | ISBN 9789045351339 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Schilderen met waterverf voor Dummies Schilderen met waterverf voor Dummies (e-Book) Prijs: € 15,99: Download direct dit e-Book. Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. Colette Pitcher. We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek Schilderen met waterverf voor Dummies - eBook (9045352230)! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Colette Pitcher: Schilderen met waterverf voor Dummies - eBook (9045352230) (ISBN: 9789045352237) in het Nederlands, ook als e-book. 'Schilderen met waterverf voor Dummies' ...

INFORMATIE

AUTEUR
Colette Pitcher
DIMENSIE
11,49 MB
BESTANDSNAAM
Schilderen met waterverf voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Waterverfschilderijen zijn schitterend: ze komen tot leven als je ernaar kijkt. Wil jij ook zulke prachtige werken maken? Dat kan! Met Schilderen met waterverf voor Dummies leer je stap voor stap hoe je met waterverf adembenemende kunstwerken kunt maken. Het boek bevat duidelijke instructies en inspirerende full-colour beelden. Zo lees je alles over de juiste materialen en hulpmiddelen, kleuren mengen en met witte verf werken, voor- en achtergronden creëren en landschappen, portretten en dieren schilderen. Schilderen met waterverf voor Dummies is de complete gids op het gebied van waterverfschilderkunst. Ga snel aan de slag met je eigen kunstwerk!Colette Pitcher is schilder, beeldhouwer en eigenaar van het Showcase Art Centre, waar ze ook lesgeeft.

Wil je het boek lezen?Schilderen met waterverf voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colette Pitcher. Lezen Schilderen met waterverf voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN