Tuchtrecht in de kindergeneeskunde

Tuchtrecht in de kindergeneeskunde - W.G. Leeuwenburgh-Pronk | Fthsonline.com

...e ... Tuchtrecht in de kindergeneeskunde een praktisch overzicht voor professionals in de zorg voor minderjarigen Nederlands | Paperback € 22,00 + 44 punten ... Tuchtrecht in de kindergeneeskunde , W.G. Leeuwenburgh ... ... . Uitgave Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... De neonatologie is een heel specifiek subspecialisme in de kindergeneeskunde. Erkende vervolgopleiding. Kinderarts is een erkende vervolgopleiding. Dit betekent dat de opleiding onder toezicht staat van de twee KNMG-organen, CGS en RGS. Zij houden in de gaten wie welke opleiding volgt. Noté /5: Achetez ... Tuchtrecht in de kindergeneeskunde | 9789462510777 ... ... . Dit betekent dat de opleiding onder toezicht staat van de twee KNMG-organen, CGS en RGS. Zij houden in de gaten wie welke opleiding volgt. Noté /5: Achetez Tuchtrecht in de kindergeneeskunde: een praktisch overzicht voor professionals in de zorg voor minderjarigen de Leeuwenburgh-Pronk, W.G., Vries, M.C. de, Koning, A.M. de: ISBN: 9789462510449 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Tuchtrecht in de kindergeneeskunde: een praktisch overzicht voor professionals in de zorg voor minderjarigen | Leeuwenburgh-Pronk, W.G., Vries, M.C. de, Koning, A.M ... Title: W.G. Leeuwenburgh-Pronk,Tuchtrecht in de kindergeneeskunde Zutphen:Uitgeverij Paris ,2015 9789462510449: Author(s): Dute, J.C.J. In de brief is onder meer vermeld: "Anamnese: volgens ouders groeit D. goed en ontwikkelt zij zich prima" en "Wij zullen de uitslag telefonisch met de ouders bespreken". D. kwam, begeleid door haar moeder, op 30 oktober 2008 bij verweerster op de polikliniek kindergeneeskunde....

INFORMATIE

AUTEUR
W.G. Leeuwenburgh-Pronk
DIMENSIE
8,30 MB
BESTANDSNAAM
Tuchtrecht in de kindergeneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt een overzicht gegeven van de thema’s die bij bestudering van alle tuchtrechtelijke uitspraken tegen kinderartsen in de periode 2001-2013 naar voren zijn gekomen. Het boek is een praktisch naslagwerk voor kinderartsen, artsen in opleiding tot kinderarts en andere professionals in de zorg voor minderjarigen, zoals huisartsen, vertrouwensartsen, psychologen, KNO-artsen, psychiaters en chirurgen. In deze uitgave komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: praktische uiteenzetting van de procedure van een tuchtklacht; bespreking van de ‘statistiek’ van de klachten tegen kinderartsen en artsen in opleiding tot specialist (AIOS); praktische tips voor iedere arts geconfronteerd met een tuchtklacht; uitkomst enquête onder kinderartsen over hun ervaringen met het tuchtrecht; de juridische positie van de AIOS in het tuchtrecht: hoe vindt de leermeester-gezel-verhouding zijn weerslag in de toetsing van verantwoordelijkheden door het tuchtcollege? Tuchtrechtelijke uitspraken zijn opgenomen over: het afgeven van medische verklaringen en gezagskwesties; het doen van een melding aan het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling, doorbreken van het beroepsgeheim; onzorgvuldig medisch handelen.

Wil je het boek lezen?Tuchtrecht in de kindergeneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.G. Leeuwenburgh-Pronk. Lezen Tuchtrecht in de kindergeneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN