Verborgen verbintenissen

Verborgen verbintenissen - Delphine de Vigan | Fthsonline.com

...1 omvat de codificatie van de voornaamste wetgevende normen van het Zwitserse verbintenissenrecht ... Verborgen verbintenissen ... . Het wordt beschouwd als een onderdeel van het Zwitsers Burgerlijk Wetboek.. Het Wetboek van Verbintenissen werd ... Verbintenis (2) Uit de wet is dit een term uit het verbintenissenrecht waarmee wordt bedoeld een verbintenis die ontstaat tussen twee of meer personen als gevolg van een bepaalde gebeurtenis of handeling (een rechtsfeit), waarbij de wet zelf aan die gebeurtenis of handeling het ontstaan van een verbintenis toekent. Bestel Verborgen verbintenissen van Vigan, Delphine de als Ebook voor 12.99€ bij Proxis.com e ... Verborgen verbintenissen - Chicklit.nl ... . Bestel Verborgen verbintenissen van Vigan, Delphine de als Ebook voor 12.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! In het recht, komt men regelmatig de term 'verbintenis' tegen. Er wordt wel eens gedacht dat dat hetzelfde is als een overeenkomst, maar dat is niet het geval. In dit artikel bekijken we wat de term 'verbintenis' inhoud, wat zoal een verbintenis is, hoe zij tot stand komt en hoe de wet verder met de verbintenis omgaat. Verbintenis Get this from a library! Verborgen verbintenissen. [Delphine de Vigan; Floor Borsboom; Eef Gratama] -- Vier personen: een mentrix, twee leerlingen en de moeder van een van hen vertellen over wat ze voelen. Wat gebeurt er als er drank in het spel is en hoelang blijf je zwijgen om trouw te blijven aan ... Fatima Benhaddou is onze nieuwste Gastblogger! Rotterdam is een stad met oneindig veel bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters, zoals de Erasmusbrug, de Markthal en de Euromast, maar de stad biedt nog zoveel meer! De afgelopen maanden is Fatima mooie, verborgen plekken in Rotterdam tegengekomen. Verborgen verbintenissen is een roman vol onderhuidse spanning, over de onzichtbare banden die ons aan anderen binden en de wetten uit onze kindertijd die in ons binnenste sluimeren. Uw beoordelingen. Beoordelingen . Er zijn nog geen beoordelingen. ... Verborgen verbintenissen is een roman vol onderhuidse spanning, over de onzichtbare banden die ons aan anderen binden en de wetten uit onze kindertijd die in ons binnenste sluimeren. ISBN 9789044540734...

INFORMATIE

AUTEUR
Delphine de Vigan
DIMENSIE
4,63 MB
BESTANDSNAAM
Verborgen verbintenissen.pdf

OMSCHRIJVING

Théo en Mathis zijn twaalf en hebben een nieuwe geheime hobby: drinken. Mathis' moeder vindt Théo vooral een slechte invloed op haar zoon, biologiedocente Hélène maakt zich juist zorgen om haar steeds vermoeider en fragieler ogende leerling. Ze herkent in hem iets uit haar eigen verleden. Terwijl de jongens steeds verder in de ban van alcohol raken, moeten de twee vrouwen onder ogen zien hoe hun eigen getroebleerde jeugd hun leven nog steeds beïnvloedt.Verborgen verbintenissen is een roman vol onderhuidse spanning, over de onzichtbare banden die ons aan anderen binden en de wetten uit onze kindertijd die in ons binnenste sluimeren.

Wil je het boek lezen?Verborgen verbintenissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Delphine de Vigan. Lezen Verborgen verbintenissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN