Dagelijksheden

Dagelijksheden - Remco Campert | Fthsonline.com

...say's Missen 24 maart 2020. Tweeentachtig jaar, de schilderes alleen in haar huis met de beelden die ze in al die jaren maakte ... Scheltema | Dagelijksheden, Remco Campert ... . Afgelopen vrijdag probeerde ik haar te beeldbellen. Zaterdag nogmaals. Tevergeefs. Zondag had ik een gemiste oproep. Ze zegt altijd dat ze niets snapt van de ... In Dagelijksheden zijn bijna honderd korte verhalen uit Elsevier voor het eerst bijeengebracht. Vol van Camperts zachte melancholie, zijn dansende zinnen en speelse associaties, voert deze bundel de lezer moeiteloos mee naar de privésfeer van de dichter. sluit venster. Winkelvoorraad. In Dagelijksheden zijn bijna honderd korte verhalen uit Elsevier voor het eerst bijeengebrach ... Tzum | Recensie: Remco Campert - Dagelijksheden - Tzum ... . sluit venster. Winkelvoorraad. In Dagelijksheden zijn bijna honderd korte verhalen uit Elsevier voor het eerst bijeengebracht. Vol van Camperts zachte melancholie, zijn dansende zinnen en speelse associaties, voert deze bundel de lezer moeiteloos mee naar de privésfeer van de dichter. Specificaties Uitgever. Bezige Bij b.v ... In Dagelijksheden zijn bijna honderd korte verhalen uit Elsevier voor het eerst bijeengebracht. Vol van Camperts zachte melancholie, zijn dansende zinnen en speelse associaties, voert deze bundel de lezer moeiteloos mee naar de privésfeer van de dichter. Lees meer. Productspecificaties. Auteur(s) Remco Campert: In Dagelijksheden zijn bijna honderd korte verhalen uit Elsevier voor het eerst bijeengebracht. Vol van Camperts zachte melancholie, zijn dansende zinnen en speelse associaties, voert deze bundel de lezer moeiteloos mee naar de privésfeer van de dichter. Lees meer. Productspecificaties. Auteur(s) Remco Campert: In Dagelijksheden zijn bijna honderd korte verhalen uit Elsevier voor het eerst bijeengebracht. Vol van Camperts zachte melancholie, zijn dansende zinnen en speelse associaties, voert deze bundel de lezer moeiteloos mee naar de privésfeer van de dichter. Lees meer. Productspecificaties. Auteur(s) Remco Campert:...

INFORMATIE

AUTEUR
Remco Campert
DIMENSIE
10,61 MB
BESTANDSNAAM
Dagelijksheden.pdf

OMSCHRIJVING

De dagen van Remco Campert zijn al zo lang hij leeft vol van avontuur. Terwijl hij in huis rommelt, een ommetje maakt of uit het raam tuurt, fladderen zijn gedachten als opgeschrikte vogels alle kanten uit en ontluiken zijn herinneringen. Voorbijratelende rolkoffers voeren hem naar laag overvliegende bommenwerpers. Achterkleinkinderen die hun eerste stappen zetten roepen beelden op van bergen die hij zelf al wandelend bedwong. En altijd is degene die hij liefheeft in de buurt en wordt om vier uur het bordspel met de letters gespeeld.In Dagelijksheden zijn bijna honderd korte verhalen uit Elsevier voor het eerst bijeengebracht. Vol van Camperts zachte melancholie,zijn dansende zinnen en speelse associaties, voert deze bundel de lezer moeiteloos mee naar de privésfeer van de dichter.

Wil je het boek lezen?Dagelijksheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Campert. Lezen Dagelijksheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN