DE ORIGINEEL BALINESE KEUKEN

DE ORIGINEEL BALINESE KEUKEN - Lonny Gerungan | Fthsonline.com

...heeft een heerlijke crunch en de cashewdressing maakt het helemaal af! De origineel Indonesische keuken; De origineel Balinese keuken; De origineel Thaise keuken; Rame, rame, liedjes van verlangen; Bronnen, noten en/of referenties De allereerste serie van Lonny's televisieprogramma "De Reistafel" nu eindelijk op DVD! In dertien afleveringen van circa 25 minuten gaan Lonny Gerungan en zijn TV ... Originele Balinese Keuken | Gratis boeken downloaden in ... ... ... Steeds populairder en uiteraard heel handig. Geen koude voeten meer tijdens het koken. In Engeland is het een rage! Vooral in de koude periode, u komt thuis, verwarming moet nog aan en u staat op het koude vinyl, laminaat of tegels te koken. Dit is de oplossing, ze zijn uitwasbaar en geven ook nog een leuke sfeer in de keuken. Bali is een Indonesisch eiland, tevens een Indonesische provincie ten oosten van Java en ten westen van Lombo ... Gerungan, L. - De origineel Balinese keuken / authentieke ... ... . Geen koude voeten meer tijdens het koken. In Engeland is het een rage! Vooral in de koude periode, u komt thuis, verwarming moet nog aan en u staat op het koude vinyl, laminaat of tegels te koken. Dit is de oplossing, ze zijn uitwasbaar en geven ook nog een leuke sfeer in de keuken. Bali is een Indonesisch eiland, tevens een Indonesische provincie ten oosten van Java en ten westen van Lombok.Het is het westelijkste van de Kleine Soenda-eilanden.Het eiland meet 5561 km² en telt 4.336.900 inwoners (2019) In 2002 waren er 3.216.881 inwoners. Bijna 90% behoort tot de autochtone bevolking, de Balinezen, die grotendeels hindoes zijn en Balinees en Indonesisch spreken. Om Swastiastu. Selamat Datang. Welkom. Paon Bali Amsterdam ( voorheen Catering Enak Sekali ) is gespecialiseerd in de authentieke Balinese keuken.Bali heeft een eigen, uitgebreide keuken. In vergelijking met andere keukens uit Indonesië is het pittiger en minder zoet. Daarnaast wordt varkensvlees ook vaker gebruikt. Wie de rijke smaken en geuren van het eiland Bali wil…...

INFORMATIE

AUTEUR
Lonny Gerungan
DIMENSIE
7,70 MB
BESTANDSNAAM
DE ORIGINEEL BALINESE KEUKEN.pdf

OMSCHRIJVING

In dit bijzondere kook- en kijkboek van chef-kok Lonny Gerungan wordt voor het eerst de authentieke keuken van het Indonesische godeneiland Bali uitgebreid belicht. Bali kent haar eigen culinaire historie. De bewoners van dit eiland, dat het laatste paradijs op aarde wordt genoemd, leidden eeuwenlang een tamelijk geisoleerd bestaand, waardoor er zich een eigen eetcultuur ontwikkelde. Eten en drinken zijn op Bali nauw verweven met de mystieke Hindoegodsdienst, die het eiland en haar bewoners wereldberoemd heeft gemaakt. En natuurlijk is de diversiteit van de gerechten beinvloed door de tropische zonnewarmte en de vruchtbare vulkaangrond, waarmee Bali is bedekt. Er zijn overeenkomsten tussen de gerechten die op Bali en op de anderen eilanden van Indonesië worden gegeten, maar er zijn nog meer grote verschillen. Lonny Gerungan (43) ging voor de samenstelling van 'De Origineel Balinese Keuken' terug naar zijn geboorte-eiland Bali, waar hij met zijn televisieassistente Sandra Masmeyer ook opnamen maakte voor zijn culinaire televisieserie 'De Reistafel'.Hij maakte bij het schrijven van dit boek niet alleen gebruik van de receptuur van zijn voorouders, maar kreeg ook eeuwenoude recepten van zijn vroegere mede-eilandbewoners. In 'De Origineel Balinese Keuken' laat Lonny Gerungan niet alleen zien hoe uniek de keuken van zijn geboorte-eiland is, maar beschrijft hij ook hoe boeiend het geloof, de tradities, de cultuur, de historie en de bewoners van Bali zijn.'De Origineel Balinese Keuken' is het eerste complete kookboek over het godeneiland Bali en is niet alleen een handig en duidelijk kookboek met een eenvoudige beschrijving van de receptuur en heldere stap-voor-stap voorbeelden, maar ook een aangenaam lees- en kijkboek over de omgeving, waaruit de gerechten stammen. In alle opzichten een boek om mee weg te dromen in de fascinerende wereld van Bali.

Wil je het boek lezen?DE ORIGINEEL BALINESE KEUKEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lonny Gerungan. Lezen DE ORIGINEEL BALINESE KEUKEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN