Filosofie in een tijd van Big Data

Filosofie in een tijd van Big Data - Christian Madsbjerg | Fthsonline.com

...schapper, laat in Filosofie in een tijd van big data zien dat algoritmes en big data niet de ultieme bron voor succes zijn ... Filosofie in een tijd van Big Data eBook door Christian ... ... . Hoewel we onze persoonlijke en zakelijke beslissingen er steeds meer op baseren, is Christian Madsbjerg, filosoof en politiek wetenschapper, laat in 'Filosofie in een tijd van big data' zien dat algoritmes en big data niet de ultieme bron voor succes zijn. Hoewel we onze persoonlijke en zakelijke beslissingen er steeds meer op baseren, is het volgens Madsbjerg noodzakelijk om uiteindelijk uit te gaan van menselijke betekenisgeving. Christian Madsbjerg, filosoof en politiek wetenschapper, laat in Filosofie in een tijd van big data zien dat algoritmes ... Filosofie in een tijd van Big Data ... . Christian Madsbjerg, filosoof en politiek wetenschapper, laat in Filosofie in een tijd van big data zien dat algoritmes en big data niet de ultieme bron voor succes zijn. Hoewel we onze ......

INFORMATIE

AUTEUR
Christian Madsbjerg
DIMENSIE
5,51 MB
BESTANDSNAAM
Filosofie in een tijd van Big Data.pdf

OMSCHRIJVING

Algoritmes bepalen ons leven, maar we missen daardoor de belangrijkste dingen in ons levenChristian Madsbjerg, filosoof en politiek wetenschapper, laat in 'Filosofie in een tijd van big data' zien dat algoritmes en big data niet de ultieme bron voor succes zijn.Hoewel we onze persoonlijke en zakelijke beslissingen er steeds meer op baseren, is het volgens Madsbjerg noodzakelijk om uiteindelijk uit te gaan van menselijke betekenisgeving. De filosofie en kunst kunnen ons in dit proces helpen.Aan de hand van sprekende voorbeelden laat Madsbjerg zien dat de wereld uit meer bestaat dan een serie algoritmes. Vanuit zijn ervaring als adviseur toont hij aan dat de meest succesvolle businessbeslissingen gebaseerd zijn op het vermogen de wereld buiten het kantoor te duiden. Menselijkheid in een wereld van big data is daarom onmisbaar.

Wil je het boek lezen?Filosofie in een tijd van Big Data in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christian Madsbjerg. Lezen Filosofie in een tijd van Big Data Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN