Geen tijd voor tranen

Geen tijd voor tranen - Stan Lauryssens | Fthsonline.com

...Truus, Querido, Pocket paperback, 1963, 2e druk, 189 pagina's, Nederlands Geen tijd voor tranen ... Geen Tijd voor Tranen - Stan Lauryssens (2006) - BoekMeter.nl ... . ?Drie schoten, drie kogels, kort en droog als de klappen van een zweep en netjes naast elkaar, tussen de vijfde en de zesde rib, precies op de plaats van het hart. Zijn borstkas kraakte open, bloed spatte naar alle kanten en een helse pijn zoemde door zijn lichaam. De telefoon rinkelde. ?Hallo? Hallo?? Hijgen en zuchten aan de andere kant van de lijn. ? Geen Tranen Lyrics: H-H-Harun B / Er vallen geen tranen meer / Hoe hard het ook zal zijn / ... Madina - Geen Tranen Lyrics | Genius Lyrics ... . ? Geen Tranen Lyrics: H-H-Harun B / Er vallen geen tranen meer / Hoe hard het ook zal zijn / Stel me geen vragen meer / Gevoelloos van de pijn / Kan het verdragen weer / Weet dat je trots op me zult Te boek gesteld door L.C. Vrooland, Ingenaaid met linnen kaft, 194 pagina's, Nederlands, Zeer goed, kaft goed Geen tijd voor tranen: Uitgever: Van Kampen & Zoon P.N. Auteur(s) Wijsmuller-Meijer, Truus: Taal: Nederlands: Pagina's: 194: Productvorm: Ingenaaid met linnen kaft: Zie ook. De engel met de zonnnewijzer € 35,15. Tranen voor de overwinnaar € 6,55. Dichters van deze tijd € 7,65. Johan Willem Friso en zijn tijd Geen tijd voor tranen | ISBN 9789022319932 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. - GEEN TIJD VOOR TRANEN - JIJ TRAPT OP MIJN HART Daarvan is hier de A-KANT geplaatst, van deze zangeres weten we niets anders dan dat het bij EEN single bleef en dat ze beschikte over een mooie ... Geen tijd voor tranen bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Geen tijd voor tranen book. Read reviews from world's largest community for readers. Drie schoten, drie kogels, kort en droog als het klappen van een zwe... Geen Tijd voor Tranen - Stan Lauryssens (2006) mijn stem. 1,00 (1) 1 stem . Nederlands Thriller . 316 pagina's Eerste druk: Manteau, Antwerpen (Belg...

INFORMATIE

AUTEUR
Stan Lauryssens
DIMENSIE
7,96 MB
BESTANDSNAAM
Geen tijd voor tranen.pdf

OMSCHRIJVING

Drie schoten, drie kogels, kort en droog als het klappen van een zweep en netjes naast elkaar, tussen de vijfde en de zesde rib, precies op de plaats van het hart. Zijn borstkas kraakte open, bloed spatte naar alle kanten en een helse pijn zoemde door zijn lichaam. De telefoon rinkelde. ‘Hallo? Hallo?’ Hijgen en zuchten aan de andere kant van de lijn. ‘Verkeerd verbonden,’ zei de commissaris. ‘Koffie voor de mannen?’ vroeg Flora. ‘Koffie met een koekje!’ antwoordde Tony Bambino. ‘Een koekje uit je broekje,’ zei Vindevogel. ‘Vuile snoepers!’ lachte Flora. In het verduisterde aquarium van de Zoo werd een onbekend lijk door piranha’s aan stukken gescheurd. WIJ ETEN OM 3 UUR STIPT, flikkerde in rode neonletters boven het bassin. Onder een kapotte straatlamp wachtten zij hem op. Zij droegen groene badmutsen, met gaten voor ogen en neus en mond. WHÀMMM! De eerste slag kwam totaal onverwacht, in zijn maag, en zonder pijn. De commissaris plooide dubbel en zakte kokhalzend door zijn knieën.

Wil je het boek lezen?Geen tijd voor tranen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stan Lauryssens. Lezen Geen tijd voor tranen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN