Tantrische seks (pb)

Tantrische seks (pb) - Onbekend | Fthsonline.com

.... En hoewel Tantra er in de kern niet op is gericht om je een beter seksleven te geven, kun je wel elementen uit Tantra gebruiken om de intimiteitsbeleving met je partner te verdiepen ... Tantra voor mannen-Tantrische liefde en seksualiteit ... ... . Bij tantrische seks is het de bedoeling om de energie zoveel mogelijk in het lichaam te houden. Het is een combinatie van meditatie en vrijen. Opwinding en orgasme spelen een kleinere rol bij tantrische seks. De man moet een zaadlozing zo lang mogelijk uitstellen, anders verdwijnt de energie uit het lichaam. Meer dan tantrische seks. De meeste tantrische partners hebben de rat-race van het normale / economische leven verlaten. Ze spelen misschien nog steeds de "power, money & prestige g ... Tantrische seks; iets voor jou? | Bedmanieren.nl ... . Meer dan tantrische seks. De meeste tantrische partners hebben de rat-race van het normale / economische leven verlaten. Ze spelen misschien nog steeds de "power, money & prestige game", maar ze zijn niet zozeer slaaf meer van hun baan, familie, leeftijdsgenoten, verwachtingen en/of regels. Een tantrische massage of contact in de visie van het Tibetaans Boeddhisme zou je een handreiking kunnen geven in bewustwording. Meer informatie. Tantra mogelijkheden. Massage Lessen Coaching en begeleiding. Contactgegevens. Johan Frisostraat 31, 5491 HW Sint-Oedenrode, Nederland. 06 29064111. [email protected] Tantrische seks, wat is dat? Bij tantrische seks gaat het om het opbouwen en beleven van seksuele energie. Ben je benieuwd of dit iets is voor jou? In de tantra, een Oosterse leer, gaat het bij seks om veel meer dan een race naar een orgasme. Tijdens de tantrische seks wordt de geslachtsgemeenschap uitgesteld en wor...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
4,46 MB
BESTANDSNAAM
Tantrische seks (pb).pdf

OMSCHRIJVING

Til je seksleven naar een hoger niveau met deze overzichtelijke en eenvoudige gids, waarin je alles leert over tantra. Tantrische seks belicht diverse facetten van tantra en toont hoe tantra de intimiteit en seksuele relatie met je partner kan verdiepen en versterken. Claudia Blake legt uit dat tantrische seks geen uren hoeft te duren en voor iedereen is weggelegd. Naast beschrijvingen van de oorsprong en basisprincipes van tantrische seks geeft dit boek fantastische tips en technieken om langer van het voorspel te genieten, om alleen of samen tot een hoogtepunt te komen en om tijdens deze sensuele beleving een hogere staat van bewustzijn te bereiken.

Wil je het boek lezen?Tantrische seks (pb) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Tantrische seks (pb) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN