Verwante geesten

Verwante geesten - Gwenda Bond | Fthsonline.com

...e busjes, een afgelegen lab in de bossen ... Verwante geesten | Boeken ... ... en een mysterie dat de jonge, rusteloze Terry wil ontrafelen. Verwante geesten is dus zeker een boek dat gewoon lekker wegleest en niet ingewikkeld in elkaar zit. Zoals ik net al zei is Verwante geesten dus net even iets minder spannend dan de serie Stranger Things. De lezer wordt niet echt verrast en daardoor kabbelt het verhaal rustig voort. Verwante geesten; Verwante geesten Gwenda Bond. De wereld is aan het veranderen en Ter ... bol.com | Verwante geesten (ebook), Gwenda Bond ... ... . De wereld is aan het veranderen en Terry Ives wil meer dan alleen toekijken. Wanneer ze hoort over een overheidsexperiment in het kleine stadje Hawkins, meldt ze zich aan als proefpersoon voor een project met codenaam MKULTRA. Onopvallende ... Verwante geesten is wellicht niet een enorme toevoeging op de serie, maar de spanning in het verhaal maakte veel goed en de personages wisten het verhaal goed af te wisselen. Een vleugje achtergrondinformatie over de serie wordt gegeven in dit verhaal en ik hoop dat de andere boeken over de serie ook worden vertaald, want Stranger Things is een serie waar ik graag veel over lees! Verwante geesten is wellicht niet een enorme toevoeging op de serie, maar de spanning in het verhaal maakte veel goed en de personages wisten het verhaal goed af te wisselen. Een vleugje achtergrondinformatie over de serie wordt gegeven in dit verhaal en ik hoop dat de andere boeken over de serie ook worden vertaald, want Stranger Things is een serie waar ik graag veel over lees! Verwante geesten. Stranger Things. Auteur: Gwenda Bond: Voorlezer: Maarten Smeele: Speelduur: 10u 32m 4s: Prijs € 14,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. De wereld is aan het veranderen en Terry Ives wil meer dan alleen toekijken. Recensie: Stranger Things: Verwante geesten - Gwenda Bond In Verwante geesten van Gwenda Bond volgen we de jonge Terry Ives. Ze beseft dat de wereld aan het veranderen is en wil ontzettend graag deel uitmaken van het grotere geheel. Daarom meldt ze zich aan bij een overheidse...

INFORMATIE

AUTEUR
Gwenda Bond
DIMENSIE
7,25 MB
BESTANDSNAAM
Verwante geesten.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld is aan het veranderen en Terry Ives wil meer dan alleen toekijken. Wanneer ze hoort over een overheidsexperiment in het kleine stadje Hawkins, meldt ze zich aan als proefpersoon voor een project met codenaam MKULTRA. Onopvallende busjes, een afgelegen lab in de bossen... en een mysterie dat de jonge, rusteloze Terry wil ontrafelen. Maar achter de muren van het lab - en achter de indringende blik van dr. Martin Brenner - schuilt een complot dat groter is dan Terry had kunnen bedenken. Om dat te onthullen heeft ze de hulp nodig van een meisje dat geen naam heeft, maar een nummer: 008.

Wil je het boek lezen?Verwante geesten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gwenda Bond. Lezen Verwante geesten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN